Joachim Low, selecționerul Germaniei care a anunțat că va pleca după Euro 2020, a vorbit despre o ratare uriașă a lui Timo Werner la scorul de 1-1: ”Trebuie să marcheze acolo, nu încape îndoială. Trebuie să demonstreze că poate marca goluri. Dar nu lovește mingea cum trebuie cu stângul, dacă ar fi lovit-o corect, ar fi fost gol”.
Aceasta este prima înfrângere pentru Joachim Low ca antrenor al Germaniei în preliminariile unui turneu final.
”Suntem, evident, extrem de dezamăgiți. Jucătorii au părut obosiți, au făcut greșeli și au fost lenți atunci când avansau mingea. Adversarii noștri au stat retrași și nu am reușit să trecem de defensiva lor”, a adăugat Low.
Calificările pentru Cupa Mondială UEFA
Arena pe care se va juca finala Cupei Mondiale din 2022, aproape finalizată! Cum arată stadionul
ACUM 19 ORE

Germania - Macedonia de Nord 1-2. Succes istoric pentru oaspeți

Un gol târziu marcat de mijlocașul celor de la Napoli, Eljif Elmas, a adus Macedoniei de Nord o victorie uriașă împotriva Germaniei, 2-1 la Duisburg, în Grupa J, din care face parte și România.
Macedonia de Nord a deschis scorul în prelungirile primei reprize atunci când căpitanul de 37 de ani Goran Pandev ș-a folosit de experiența sa pentru a fi la locul potrivit la momentul potrivit, convertind o centrare joasă.
Ilkay Gundogan, mijlocașul lui Manchester City, a egalat scorul din penalty și Germania părea să evite o înfrângere cu adevărat istorică. După o ratare imensă a lui Werner, coșmarul a devenit realitate pentru nemți atunci când Elmas a profitat de o lipsă de marcaj flagrantă a fundașilor germani și a îndeplinit o simplă formalitate în finalul meciului pentru a aduce cele trei puncte Macedoniei de Nord.
Calificările pentru Cupa Mondială UEFA
RĂDOI A ANUNȚAT LISTA PRELIMINARĂ A STRANIERILOR CARE POT FI CONVOCAȚI PENTRU JOCURILE DIN NOIEMBRIE
ACUM 19 ORE
Calificările pentru Cupa Mondială UEFA
S-a anunțat data tragerii la sorți pentru play-off-ul Cupei Mondiale 2022
IERI LA 14:23