„Am avut o abordare curajoasă, dar riscantă! Până la urmă, terminăm cu regretul că am trecut pe lângă un rezultat mare. Cine vede scorul spune că e onorabil. Nu ne-am făcut de râs, ba chiar am fost la mâna noastră. Am avut șanse pe final. Germania parcă juca un amical, jucătorii erau destul de relaxați.Mario Camora nu a fost cea mai inspirată alegere a lui Mirel Rădoi. Alcătuirea primului «11» trebuia să fie cea din repriza a doua, cu Toșca în partea stângă. Camora a fost neinspirat”, a afirmat Marica la PROTV.
A fost o tactică riscantă! I-am chinuit pe Mihăilă și pe Ianis, puși să facă atât de mult faza defensivă!
”Nu am contat prea mult în atac în prima repriză și nu am ținut de minge așa cum ne-am fi așteptat. Au fost câteva lucruri care au scârțâit, care nu au plăcut ochiului”, a declarat Marica după înfrângerea României în fața Germaniei.
Fotbal
Mirel Rădoi, ținut la naționala României de "tricolori"! Răzvan Marin: "O să vorbim cu el!"
IERI LA 16:58

România - Germania 0-1. Marica a oferit soluția pentru Mirel Rădoi

Marica este de părere că România trebuia să joace defensiv și să se bazeze pe cartea contraatacului.
”Singura arma pe care o aveam era contraatacul! Nu avea rost să-l chemăm pe Mihailă și să-l obosim! Trebuia să-l lăsam proaspăt pe faza ofensivă. Și ne lipsește un jucător de atac, de pătrundere. Încă suntem în căutarea lui.
Una peste alta, jucătorii noștri ies bine după acest joc pentru că scorul este unul decent. Dar cred ca puteam mai mult cu o altă abordare a jocului”, a afirmat el.
Fotbal
Dorit în locul lui Rădoi, Olăroiu negociază preluarea unei alte naționale! Unde este dorit
16/10/2021 LA 13:49
Calificările pentru Cupa Mondială UEFA
Dan Petrescu, reacție virulentă când a fost întrebat dacă vine în locul lui Rădoi la națională
14/10/2021 LA 14:28