Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Stanciu, încrezător înaintea meciului cu Macedonia! Ce a spus despre un posibil transfer la Rangers

Nicu Savin

Publicat 24/03/2021 la 12:16 GMT+2

România va debuta joi seara în preliminariile Campionatului Mondial din 2022, pe teren propriu contra Macedoniei de Nord. Astăzia a avut loc conferința de presă oficială de dinaintea partidei de pe Arena Națională, iar Nicolae Stanciu a fost jucătorul care răspuns la întrebările jurnaliștilor.

Nicolae Stanciu, Romania, 2016

Credit imagine: AFP

Nicolae Stanciu este cel mai în formă jucător român la ora actuală, iar suporterii își pun mari speranțe în mijlocașul Slaviei Praga pentru primele partide din preliminariile Campionatului Mondial din 2022. După evoluțiile foarte bune din Europa League, presa britanică a scris că internaționalul român ar putea fi transferat la Glasgow Rangers, echipă pe care tocmai a eliminat-o din optimile de finală ale competiției.
Cu ocazia conferinței de presă de dinaintea partidei cu Macedonia de Nord, Stanciu a negat aceste zvonuri, menținonând că este focusat numai pe ceea ce se întâmplă la actualul său club: "Nu știu nimic despre acest lucru, nici n-am auzit până acum. Nu cred că se pune problema. Sunt la Slavia, mă simt bine acolo și tot ce-mi doresc e să fiu sănătos și să ne îndeplinim obiectivele cu Slavia."

Nicolae Stanciu: "Vom încerca să câștigăm și pentru Rădoi"

Stanciu traversează o perioadă excelentă, marcând 8 goluri în ultimele 6 partide pentru Slavia. Mijlocașul cu 42 de selecții și 10 goluri pentru prima reprezentativă speră că forma sa se va prelungi și pentru meciurile care urmează, însă a subliniat că situația e diferită la națională.
"Îmi doresc să ajut echipa națională cum pot mai bine.Câteodată cu goluri, câteodată în multe alte moduri. Dar totul e diferit. La club am un ciclu săptămânal cu aceiași colegi, aceiași antrenori de 2 ani de zile. La națională câteodată avem doar câte un antrenament împreună și lucrurile se schimbă.", a spus Stanciu la conferința de presă.
Mirel Rădoi este infectat cu Covid-19 și va lipsi de pe bancă la meciul cu Macedonia de Nord. Stanciu a admis că e o situație ciudată și a punctat că tricolorii vor lupta și pentru selecționer în meciul de mâine seară: "E ciudat. Suntem triști că nu-l putem avea lângă noi, cel puțin pentru primul meci. Dar am avut ședințe prin video cu dânsul și știm că este aproape de noi. Vom încerca să câștigăm primul meci și pentru el, pentru a-i face o bucurie."
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo