Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

UEFA, postare specială pentru Ianis Hagi, după ce mijlocașul a adus victoria României cu Macedonia

Nicu Savin

Actualizat 26/03/2021 la 09:59 GMT+2

Ianis Hagi a fost eroul României în victoria din meciul cu Macedonia de Nord, primul din preliminariile Campionatului Mondial din Qatar. Performanța mijlocașului de la Rangers nu a trecut neobsevată de cei de la UEFA, care au postat pe contul de Twitter un mesaj special pentru român.

Ianis Hagi în acțiune în România-Macedonia de Nord 3-2

Credit imagine: Eurosport

Ianis Hagi a început ca rezervă meciul cu Macedonia de Nord. Intrat pe teren în minutul 76, mijlocașul a marcat golul victoriei "tricolorilor", asta după ce Macedonia de Nord reușise să revină pe tabelă de la 0-2. Acesta a fost primul gol pentru prima reprezentativă marcat de Ianis.
Contul de Twitter în limba germană al UEFA a ținut să salute performanța jucătorului român și a postat un mesaj special: "Câştigătorul meciului România - Macedonia de Nord: Ianis Hagi". Postarea forului european a fost preluată și de Ianis după meci.

Ianis Hagi s-a bucurat într-un mod controversat după ce a marcat contra Macedoneiei de Nord

După ce a marcat golul decisiv al meciului în minutul 86, Ianis Hagi a dus mâna la gură, făcând semnul clasic de ”liniște” pentru ca apoi să sărbătorească alături de Mirel Rădoi. Tânărul internațional a explicat la finalul partidei care au fost motivele pentru acest mod de a sărbători prima lui reușită în tricoul naționalei.
"Istoria noastră e mult mai lungă, am avut succes împreună, am vrut să arăt că între mine și el nu e nimic, cam atât. Rolul meu pe teren este să fac diferența, îmi place mereu să fiu acolo când echipa are nevoie de mine.", a declarat Ianis.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo