Ianis Hagi a început ca rezervă meciul cu Macedonia de Nord. Intrat pe teren în minutul 76, mijlocașul a marcat golul victoriei "tricolorilor", asta după ce Macedonia de Nord reușise să revină pe tabelă de la 0-2. Acesta a fost primul gol pentru prima reprezentativă marcat de Ianis.
Contul de Twitter în limba germană al UEFA a ținut să salute performanța jucătorului român și a postat un mesaj special: "Câştigătorul meciului România - Macedonia de Nord: Ianis Hagi". Postarea forului european a fost preluată și de Ianis după meci.
Scottish Premiership
Ianis Hagi, lăudat de Steven Gerrard! Românul a primit cea mai mare notă în meciul cu St. Mirren
IERI LA 07:18

Ianis Hagi s-a bucurat într-un mod controversat după ce a marcat contra Macedoneiei de Nord

După ce a marcat golul decisiv al meciului în minutul 86, Ianis Hagi a dus mâna la gură, făcând semnul clasic de ”liniște” pentru ca apoi să sărbătorească alături de Mirel Rădoi. Tânărul internațional a explicat la finalul partidei care au fost motivele pentru acest mod de a sărbători prima lui reușită în tricoul naționalei.
"Istoria noastră e mult mai lungă, am avut succes împreună, am vrut să arăt că între mine și el nu e nimic, cam atât. Rolul meu pe teren este să fac diferența, îmi place mereu să fiu acolo când echipa are nevoie de mine.", a declarat Ianis.
Fotbal
De 19 ani căuta Galatasaray "un Moruțan". Românul i-a dat gata pe turci: "Câți pot face asta?"
22/10/2021 LA 06:41
Fotbal
Ianis Hagi, anunț uriaș făcut în presa din Scoția
22/10/2021 LA 04:30