Ianis Hagi a început ca rezervă meciul cu Macedonia de Nord. Intrat pe teren în minutul 76, mijlocașul a marcat golul victoriei "tricolorilor", asta după ce Macedonia de Nord reușise să revină pe tabelă de la 0-2. Acesta a fost primul gol pentru prima reprezentativă marcat de Ianis.
Contul de Twitter în limba germană al UEFA a ținut să salute performanța jucătorului român și a postat un mesaj special: "Câştigătorul meciului România - Macedonia de Nord: Ianis Hagi". Postarea forului european a fost preluată și de Ianis după meci.
Liga
Real Madrid - Barcelona | Hagi a prefaţat El Clasico: cine sunt urmaşii săi în cele două loturi
09/04/2021 LA 12:01

Ianis Hagi s-a bucurat într-un mod controversat după ce a marcat contra Macedoneiei de Nord

După ce a marcat golul decisiv al meciului în minutul 86, Ianis Hagi a dus mâna la gură, făcând semnul clasic de ”liniște” pentru ca apoi să sărbătorească alături de Mirel Rădoi. Tânărul internațional a explicat la finalul partidei care au fost motivele pentru acest mod de a sărbători prima lui reușită în tricoul naționalei.
"Istoria noastră e mult mai lungă, am avut succes împreună, am vrut să arăt că între mine și el nu e nimic, cam atât. Rolul meu pe teren este să fac diferența, îmi place mereu să fiu acolo când echipa are nevoie de mine.", a declarat Ianis.
Fotbal
Rangers i-a stabilit preţul lui Ianis Hagi. Românul, "de neatins"
01/04/2021 LA 09:53
World Cup Qualification UEFA
Ianis Hagi, elogiat de un fost colaborator al lui Klopp și Mourinho: "Este un tânăr încântător"
31/03/2021 LA 06:19