Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

QUIZ - Care sunt ultimii 10 portari titulari care au câștigat Cupa Mondială?

Ion Alexandru

Actualizat 14/04/2020 la 12:03 GMT+3

Arătați că sunteți fani adevărați! Eurosport vă propune o călătorie minunată prin istoria fotbalului. Vă punem la încercare cunoștințele despre fotbal și vă provocăm să răspundeți la întrebări referitoare la evenimente care au adus fotbalul în topul preferințelor fanilor sportului.

Hugo Lloris of France lifts the World Cup trophy to celebrate with his teammates after the 2018 FIFA World Cup Final between France and Croatia at Luzhniki Stadium on July 15, 2018 in Moscow, Russia.

Credit imagine: Getty Images

Jocul este simplu. Apăsați "Play", apoi scrieți numele jucătorului în spațiul de sus. Dacă el este corect va intra automat în căsuța cu răspunsul. Dacă nu este corect, nu se întâmplă nimic și aveți o nouă posibilitate pentru a încerca să găsiți un răspuns corect.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo