Articol scris de Alex Ivan
Cele două vedete de la Hollywood sunt aproape să o preia pe Wrexham după ce membrii din comunitatea Wrexham Suporters Trust au votat în favoarea convenției. Clubul fondat în 1864 se află sub conducerea propriilor suporteri din anul 2011. Ryan Reynolds și Rob McElhenney vor învesti aproape 2 milioane de lire sterline în formația de liga a 5-a.
Peste 1800 de membrii din conducere au hotărât vânzarea clubului către cei doi actori, iar acum se așteaptă ca Federația Engleză să aprobe tranzacția: “Conducerea clubului dorește să le mulțumeasca tuturor membrilor care au votat și au luat parte la acest proces. Votul în favoarea tranzacției a fost zdrobitor, peste 91,5% au optat pentru vânzarea clubului. Vom confirma rezultatul în curând. RR McReynolds Company, LLC deține 100% din acțiunile lui Wrexham AFC. Ambele părți vor încheia ultimele detalii ale tranzacției”, au declarat membrii Wrexham Suporters Trust.
Premier League
Erling Haaland a cheltuit o sumă impresionată pentru a face cadouri foștilor colegi de la Dortmund
ACUM 43 MINUTE

Reynolds și McElhenney vor să transforme Wrexham într-o "forță globală"

Aceștia au afirmat că obiectivul lor este să readucă clubul în rândul ligilor profesioniste. De asemenea, Reynolds și McElhenney vor moderniza actualul stadion al lui Wrexham și speră că vor aduce mai mulți spectatori pe Racecourse Ground: “Acesta este al treilea cel mai vechi club din lume și nu vedem vreun motiv pentru care nu va deveni cunoscut la nivel global. Nu ne dorim ca Wrexham să se identifice cu noi. Intenția noastră este să facem parte din istoria acestui club”, au menționat cei doi actori.
Reynolds și McElhenney i-au cucerit pe fanii lui Wrexham, promițându-le acestora că echipa lor favorită îi va depăși pe rivalii de la Chester. Wrexham a retrogradat din ligile profesioniste în anul 2008. De-a lungul istoriei, clubul a atins sferturile FA Cup în trei rânduri. “Vom încerca să fim prezenți pe Racecourse Ground la cât mai multe meciuri. Ne dorim să reprezentăm acest club. Îl vom face cunoscut întregii lumi și îl vom transforma într-o forță globală”, au afirmat aceștia.

Reynolds și McElhenney au stabilit patru principii îndrumătoare

"Dacă ne va fi permis, vom urmări aceste obiective ghidați de patru principii esențiale.
  • 1. Să protejăm moștenirea care a transformat Wrexham AFC și Racecourse Ground într-un loc special de urmărit fotbal în ultimii 156 de ani.
  • 2. Să consolidăm valorile și tradițiile acestei comunități. Respectăm loialitatea și iubirea suporterilor pentru club.
  • 3. Să ne folosim resursele pentru a crește vizibilitatea clubului. Desigur, acest lucru se va întâmpla protejând spiritul comunității suporterilor. De ce nu poate fi cunoscut la nivel global al treilea cel mai vechi club din lume?
  • 4. Să răsplătim loialitatea suporterilor care au fost alături de echipă de-a lungul istoriei prin folosirea tuturor resurselor noastre să aducem ceea ce orice fan își dorește pentru echipa sa: victorii, victorii, victorii. Toate acțiunile noastre vor fi îndrumate de aceste principii. Vrem să fim parte din povestea lui Wrexham, nu să atragem clubul în povestea noastră".
Romanian Liga I
Peluza Cătălin Hîldan a anunțat prima pentru Dinamo, la jocul de baraj cu U Cluj
ACUM 9 ORE
Romanian Liga I
Universitatea Craiova – Farul 4-1. Antrenament reușit pentru olteni înainte de barajul pentru Europa
ACUM 9 ORE