În cadrul conferinței de presă dinaintea finalei Cupei Qatarului, pe care formația sa, Al Sadd, o va disputa împotriva lui Al Duhail, Xavi a confirmat că a primit o ofertă de la Barcelona: ”Da, am primit o ofertă de la Barcelona când au venit Eric Abidal și Oscar Grau dar nu am acceptat-o, pentru că este prea devreme pentru mine. Rămâne visul meu ca în viitor să fiu antrenorul Barcelonei”.
Xavi, care s-a întâlnit cu oficialii Barcelonei de trei ori - vineri, sâmbătă și duminică - la Doha, pentru ca într-un final să respingă oferta, a declarat că și-a informat jucătorii de situație.
”Mai întâi am spus familiei mele și apoi jucătorilor pentru că ei urmăreau situația. Timp de trei zile nu m-am concentrat pe ce trebuie, dar acum sunt dedicat 100% Al Sadd”, a afirmat el.
Liga Campionilor UEFA
Ancelotti a intrat în istoria Champions League! Ce a realizat italianul după finala de la Paris
ACUM O ORĂ
https://i.eurosport.com/2020/01/12/2751415.jpg

Bartomeu, președintele Barcei: "Xavi va antrena această echipă într-o zi"

"Cu siguranță, Xavi va fi antrenorul Barcelonei într-o zi. Nu am nicio îndoială. Este foarte capabil, este o persoană care înțelege perfect fotbalul nostru. Xavi își dorește lucrul aceste și într-o zi se va întâmpla. Deocamdată, Quique Setien este antrenorul echipei și cred și sper că va fi totul bine pentru că a ajuns plin de motivație și spune că va urma filosofia noastră și stilul de joc. Vor exista variații, desigur, va avea nuanțele lui, dar cred că va decurge totul cum trebuie cu jucătorii pe care îi avem și cu Quique Setien", a declarat Josep-Maria Bartomeu.
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia. Rămânem deschiși negocierilor fair play cu Telekom, purtate cu bună credință.
Liga Campionilor UEFA
Thibaut Courtois, reacție genială după ce a închis poarta lui Real Madrid în finala Champions League
ACUM 2 ORE
Liga Campionilor UEFA
Reacții în lanț în lumea fotbalului, după anularea golului marcat de Benzema în finala UCL
ACUM 3 ORE