În ultima perioadă, formația de pe Camp Nou a cunoscut un adevărat "blestem al accidentărilor". Practic, în ultimul an ofensiva a fost decimată, Ansu Fati, Ousmane Dembele și Kun Aguero suferind accidentări în serie. Xavi crede că acest lucru se datorează și lipsei de profesionalism a staffului medical și îl vrea înapoi neapărat pe Ricard Pruna. Nimeni altul decât antrenorul lui Sharjah, formația preluată ieri de Cosmin Olăroiu.

Ricard Pruna a făcut "minuni" la Barcelona

Ricard Pruna a lucrat timp de 25 de ani la Barcelona, el părăsind clubul în 2020. În februarie anul acesta, doctorul a mers la echipa preluată acum de Olăroiu, dar Xavi îl dorește neapărat înapoi.
Cupa Mondială FIFA
Xavi a dezvăluit cine l-a impresionat în Qatar! Marele rival amintit și ce a spus despre Messi
IERI LA 17:09
Tehnicianul a fost extrem de mulțumit de modul în care Messi, Iniesta&Co au fost tratați de Pruna de-a lungul timpului, considerându-l extrem de important în tot ce s-a întâmplat la clubul catalan în istoria modernă. Fotbaliștii nu doar că au fost recuperați foarte repede, când sufereau accidentări, dar Pruna le făcuse tuturor jucătorilor programe individualizate, astfel încât să evite pe cât posibil accidentările musculare.
Conform presei spaniole, arabii nu concep să se despartă de Pruna acum, acesta având un contract ferm până în vara anului viitor. Probabil că Barcelona nu va fi dispusă să plătească o compensație pentru a-l avea de acum pe doctor, ci va aștepta vara lui 2022.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Cupa Mondială FIFA
Sergio Aguero sare în apărarea lui Messi după amenințarea pugilistului Canelo Alvarez
IERI LA 10:12
Cupa Mondială FIFA
The Times, anunț uriaș: Leo Messi pleacă de la PSG după Cupa Mondială
27/11/2022 LA 17:24