În ultima perioadă, formația de pe Camp Nou a cunoscut un adevărat "blestem al accidentărilor". Practic, în ultimul an ofensiva a fost decimată, Ansu Fati, Ousmane Dembele și Kun Aguero suferind accidentări în serie. Xavi crede că acest lucru se datorează și lipsei de profesionalism a staffului medical și îl vrea înapoi neapărat pe Ricard Pruna. Nimeni altul decât antrenorul lui Sharjah, formația preluată ieri de Cosmin Olăroiu.

Ricard Pruna a făcut "minuni" la Barcelona

Ricard Pruna a lucrat timp de 25 de ani la Barcelona, el părăsind clubul în 2020. În februarie anul acesta, doctorul a mers la echipa preluată acum de Olăroiu, dar Xavi îl dorește neapărat înapoi.
Liga
Xavi vrea la Barcelona doi atacanți din Premier League! Pe cine a pus ochii antrenorul
ACUM 14 ORE
Tehnicianul a fost extrem de mulțumit de modul în care Messi, Iniesta&Co au fost tratați de Pruna de-a lungul timpului, considerându-l extrem de important în tot ce s-a întâmplat la clubul catalan în istoria modernă. Fotbaliștii nu doar că au fost recuperați foarte repede, când sufereau accidentări, dar Pruna le făcuse tuturor jucătorilor programe individualizate, astfel încât să evite pe cât posibil accidentările musculare.
Conform presei spaniole, arabii nu concep să se despartă de Pruna acum, acesta având un contract ferm până în vara anului viitor. Probabil că Barcelona nu va fi dispusă să plătească o compensație pentru a-l avea de acum pe doctor, ci va aștepta vara lui 2022.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Ligue 1
Mbappe, criticat dur pentru că îl copiază pe Messi în sens negativ: "Sunt frustrat când îl urmăresc"
ACUM 17 ORE
Liga
Xavi taie în carne vie la Barcelona! Antrenorul a decis plecarea altor doi oameni din cadrul echipei
ACUM 21 ORE