Între 2007 şi 2010 pe Camo Nou, Yaya Toure a făcut parte dintr-o echipă magnifică, reuşind să câştige două titluri în Spania şi UEFA Champions League. Mulţi sunt de părere că Barcelona lui Guardiola e cea mai bună formaţie din istoria fotbalului, iar mijlocaşul central pare să se înscrie în rândul celor care împărtăşesc această opinie.
Aflat în izolare, actualul jucător de la Qingdao Huanghai a participat la un video-interviu, în care a fost rugat să numească cei mai buni 5 jucători alături de care a evoluat. Surprinzător, Yaya a nominalizat doar foşti colegi de la Barcelona, deşi la City a avut de asemenea nume uriaşe lângă el: Aguero, David Silva sau Kevin De Bruyne.
"Messi, Henry, Eto'o, Iniesta și Xavi. La acea vreme eram o echipă imbatabilă", a fost răspunsul dat de Toure, fără a sta pe gânduri, pentru ca apoi să considere Camp Nou cel mai frumos stadion pe care a evoluat: "Spun asta şi pentru că acolo au jucat fotbalişti ca Maradona şi Ronaldo, dar şi pentru că mi-a oferit posibilitatea să joc alături de Messi, Henry şi ceilalţi. Sunt foarte recunoscător pentru acea perioadă, iar stadionul îmi va rămâne mereu în suflet".
Fotbal
"Cristiano, câţi ani ai?". Momentul când Buffon a înţeles cât de mare e CR7. Replica portughezului
09/04/2020 LA 05:21
Cu Toure integralist, Barcelona a reuşit în mai 2009 să îi administreze lui Real Madrid una dintre cele mai severe corecţii din istorie. "Extratereştrii" s-au impus cu 6-2 pe Bernabeu, la capătul unui meci în care Messi şi Henry le-au creat veritabile coşmaruri lui Ramos, Metzelder sau Cannavaro. Ambii au reuşit câte o dublă, Pique şi Puyol punctând şi ei pentru un scor de tenis.
"Meciul care îmi va rămâne pentru totdeauna în memorie e acel 6-2 de pe Bernabeu. A fost o partidă istorică, împotriva marii noastre rivale. Am fost o zi în care ne-a ieşit totul, am practicat un fotbal total. Nu voi uita niciodată acea zi", a mai spus Toure.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, insa ele se regasesc in continuare la principalii operatori de pe piata. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Liga
Barcelona, victorie dramatică pe terenul lui Alaves! Catalanii s-au apropiat de locurile de UCL
ACUM 16 ORE
Premier League
Adama Traore, între Tottenham și Barcelona! Care este prima ofertă pe care Wolves a refuzat-o
22/01/2022 LA 09:49