Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Au scris istorie! Surpriză de proporții în UEFA Youth League. Olympiacos, campioană după finala cu AC Milan

Maria Olteanu

Publicat 22/04/2024 la 21:40 GMT+3

Echipa sub 19 ani a celor de la Olympiacos a produs în această seară o mare surpriză și s-a impus clar, la scor de neprezentare, 3-0, în fața reprezentativei similare a celor de la AC Milan în finala UEFA Youth League, devenind campioana stagiunii 2023-2024.

Bakoulas segna in rovesciata in Olympiacos-Milan - Youth League 2023/2024

Credit imagine: Getty Images

Grecii de la Olympiacos sunt noii campioni din UEFA Youth League, competiție care se desfășoară anual între echipele de juniori U-19 ale cluburilor.
Grecii au reușit să intre în posesia trofeului după o victorie extrem de solidă obținută în această seară, în ultima manșă a competiției, scor 3-0, în fața celor de la AC Milan.
Cele trei goluri ale victoriei au fost marcate în decurs de doar șase minute.
Christos Mouzakitis a fost cel care a deschis scorul, în minutul 60, de la punctul de la 11 metri. Antonis Papakanellos a majorat ecartul imediat, în minutul 61, în timp ce tabela a fost închisă în minutul 66 de Theofanis Bakoulas, cu o execuție splendidă, din foarfecă.

Surpriză mare în finala UEFA Youth League

Rossonerii, chiar dacă plecau favoriți înaintea acestui duel, au avut o prestație destul de ștearsă și rămân doar cu performanța de a fi prima echipă italiană care ajunge în finala acestei competiții.
Până să se califice în meciul cu trofeul pe masă, la Nyon, Olympiacos U19 a reușit să treacă de italienii de la Lecce în primul tur și de cei de la Inter în play-off, precum și de Qarabag, Bayern Munchen, Lens și Nantes.
Acesta este totodată primul tofeu obținut în UEFA Youth League pentru formația elenă, care a scris istorie în această seară.

Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo