În vârstă de 39 de ani, Zlatan Ibrahimovic surprinde în continuare în Serie A cu nivelul de joc foarte ridicat. De altfel, starul suedez din echipa lui Pioli este pe locul 3 în topul marcatorilor din Serie A în acest sezon, cu 10 goluri înscrise. Singurii care îl întrec sunt Lukaku (Inter, 11 goluri) și Cristiano Ronaldo (Juventus, 12 goluri). Chiar în prag de Sărbători, într-un interviu acordat pentru Corriere della Sera’s Sette (7), Ibra a oferit o declarație savuroasă.
Starul suedez are pe contul oficial de Instagram aproape 50 de milioane de urmăritori, fapt pentru care, spune el, merită să se mândrească: "Ei cred, nu mă urmăresc. Eu nu îi caut pe ei, ei cred în mine. Ei mă vor, asta e diferența, nu am milioane de urmăritori, ci milioane de credincioși", a explicat suedezul în stilul caracteristic. Fără Ibra pe teren, Milan ar fi avut o misiune grea în campionatul Italiei, dar iată că trupa lui Pioli încheie anul 2020 pe primul loc în clasament.

Zlatan Ibrahimovic, "zeul" de pe San Siro

Serie A
Man, dribling fantastic în fața lui Ibrahimovic. Ce au scris italienii după meci
11/04/2021 LA 09:40
Revenirea lui Zlatan pe San Siro iarna trecută a avut un efect extrem de important pentru AC Milan. Mentalitatea lui de campion le-a oferit colegilor de echipă o perspectivă clară, aceea în care victoria este singura opțiune pe care o pot lua în considerare. Ibra este de acord și spune că mereu are ceva de demonstrat, chiar dacă este un "monstru sacru" al fotbalului: "Sunt mereu flămând, mereu trebuie să demonstrez. Ce am realizat, nu mai contează. Doar titlul contează, ăsta e obiectivul", a spus Zlatan pentru aceeași sursă.
Vorbind despre responsabilitatea pe care o are la echipă, discursul lui Zlatan Ibrahimovic s-a schimbat brusc într-unul foarte serios. Când a fost întrebat dacă își poate vizita des familia, Ibra a spus că nici nu se pune problema de așa ceva, asta pentru că la Milan, el are 25 de "copii", colegii lui de echipă, care-l privesc cu mult respect. "Și ei sunt fii tăi", i-a spus Pioli, iar Zlatan nu a dezamăgit. Pentru Milan, Ibra este antrenorul din teren, liderul care unește echipa în jurul lui și care are grijă în permanență ca lucrurile să meargă așa cum vrea el.
Serie A
Man, titular în Parma-Milan 1-3. Ibrahimovic, ridiculizat de român: "Băiatul ăsta știe ce a făcut?"
10/04/2021 LA 18:01
Fotbal
Balotelli: "Ibrahimovic mi-a zis că n-o să joc vreodată la Inter". Ce s-a întâmplat după câteva zile
07/04/2021 LA 14:23