Zinedine Zidane a ajuns la 50 de ani și cu această ocazie s-a "dezbrăcat" de secrete în cadrul unui interviu eveniment oferit celebrei publicații L'Equipe. Actualmente fără echipă, Zidane a recunoscut că își dorește în continuare să antreneze, dar a subliniat că nu ar face-o oriunde.
Vorbind despre modul în care și-a terminat cariera de jucător la echipa națională (ultimul său meci a fost finala CM din 2006, pierdută de Franța în fața Italiei la penalty-uri, după ce Zidane a primit roșu pentru celebrul cap în piept dat lui Matterazzi), Zizou a dezvăluit că vrea cu orice preț să ajungă la cârma primei reprezentative, tocmai pentru a schimba imaginea negativă lăsată la ultimul meci jucat pentru țara sa.
"Nu a fost cel mai bun joc al nostru (n.r. finala CM 2006), mai ales al meu, dar asta e. S-a întâmplat ce s-a întâmplat. În ziua aceea, mama se simțea rău. Am vorbit cu sora mea la telefon de mai multe ori în acea zi. Știam că mama nu era OK. Nu era ceva foarte grav, dar eram ingrijorat.
Romanian Liga I
Petrolul a mai transferat un jucător de la Dinamo! Fotbalistul care va continua în SuperLigă
ACUM 16 MINUTE
Materazzi a spus că nu a vorbit despre mama mea și este adevărat. Dar a insultat-o ​​pe sora mea, care era cu mama în acel moment... Uneori ești jignit si nu se întamplă nimic, dar în ziua aceea am fost mai fragil și s-a intamplat ce s-a întamplat.Trebuia să accept, nu sunt mândru de ceea ce am făcut, dar face parte din călătoria mea, asta este cariera mea, povestea vieții mele. De aceea spun că naționala Franței nu este un capitol terminat.Nu vreau să termin așa. Desigur că îmi doresc. Sper să ajung într-o zi acolo, vom vedea când", a spus Zidane pentru L'Equipe.
Citește și:

Zidane nu a exclus varianta de antrena PSG

În ceea ce privește echipele de club pe care le-ar putea antrena, Zidane nu a exclus nicio variantă atunci când a fost întrebat dacă ar merge la PSG. Francezul a subliniat însă că are puține opțiuni în vedere, pentru că nu vrea să pregătească decât echipe cu care e convins că poate câștiga trofee majore.
"Niciodată să nu spui niciodată. Mai ales când ești manager în ziua de azi. Când eram jucător, puteam să aleg și să merg la aproape toate cluburile. Ca manager, nu sunt cincizeci de cluburi la care pot merge. Există două sau trei posibilități. Dacă mă duc la un club o fac doar ca să câștig. Spun asta cu toată modestia. De aceea nu pot merge oriunde.
Dacă aș merge la Manchester United? Înțeleg engleza, dar nu o vorbesc pe deplin. Știu că sunt antrenori care merg la cluburi fără să vorbească limba, dar eu lucrez într-un mod diferit. Sunt multe elemente. Joc pentru a câștiga, este un context global. Știu ce am nevoie pentru a câștiga", a adăugat Zidane.
Aproape sigur, Zidane își va îndeplini visul și va ajunge la naționala Franței după Campionatul Mondial din Qatar, când Deschamps va pleca de bunăvoie. PSG a încercat pe toate căile să-l aducă pe Zidane, dar acesta nu a putut fi convins, astfel că șefii de pe Parc de Prices s-au reorientat către Christophe Galtier, care îl va înlocui cel mai probabil pe Mauricio Pochettino.
Fotbal
Proprietarii lui Manchester City au cumpărat un club de tradiție din Italia! Câte echipe dețin
ACUM 26 MINUTE
Greek Super League
Dorit de FCSB, Dorin Rotariu a semnat cu o altă echipă! Unde va juca în sezonul următor
ACUM O ORĂ