Real Madrid a obținut aseară o victorie importantă pe teren propriu. Trupa lui Zinedine Zidane a făcut un pas mare spre semifinalele Champions League, după ce s-a impus cu 3-1 în fața celor de la Liverpool. La finalul partidei, antrenorul "galacticilor" a făcut o afirmație care a surprins pe toată lumea. Tehnicianul francez a recunoscut că încă are o afinitate aparte pentru Juventus.
Mai mult, Zidane ar fi dispus să meargă în Italia pentru antrena clubul pentru care a și evoluat. Afirmația lui Zidane vine ca o mare surpriză, în condițiile în care actualul antrenor al "Bătrânei Doamne", Andrea Pirlo, suferă la toate capitolele și riscă să fie demis. Juventus se află pe locul 4 în Serie A, la 12 puncte diferență de liderul Inter Milan. Presa din Italia transmite chiar că Pirlo ar urma să fie demis dacă Juventus va pierde restanța cu Napoli.

Zinedine Zidane la Juventus? "Bianconerii" pot visa cu ochii deschiși

Liga
Ancelotti pune presiune pe Benzema! Ce planuri are antrenorul după revenirea la Real Madrid
03/06/2021 LA 10:16
Fără doar și poate, imaginația fanilor lui Juventus s-a aprins peste noapte, după anunțul surprinzător al lui Zinedine Zidane. Francezul, în vârstă de 48 de ani, a adunat 214 apariții în tricoul lui Juventus în cei cinci ani petrecuți la Torino, pe când era jucător. Apoi, Real Madrid l-a transferat în 2001, dar Zidane recunoaște că Juventus va avea întotdeauna un loc special rezervat în sufletul său.
"Îmi e dor mai mult de Italia sau de Del Piero? Mi-e dor și de Italia, dar și de Del Piero. Italia e în inima mea, am petrecut cinci ani la Torino, iar Juventus e încă foarte importantă pentru mine", a spus Zidane pentru Sky Sport Italia după victoria obținută de Real Madrid în fața lui Liverpool. "Viitorul meu la Juve? Nu știu, pentru moment sunt aici, dar vom vedea ce se va întâmpla", a mai spus campionul mondial din 1998, cu un zâmbet larg.
Contractul lui Zinedine Zidane la campioana Spaniei e valabil până în luna iunie a anului 2022, dar în februarie el a refuzat să poarte discuții pentru o eventuală prelungire a înțelegerii. De altfel, s-a vehiculat că Zidane ar fi încântat să preia naționala de fotbal a Franței, după ce Didier Deschamps va pleca de la naționala "cocoșilor galici" după EURO 2020.
Liga
Sergio Ramos, mesaj special după plecarea lui Zidane! Reacțiile altor fotbaliști de la Real Madrid
27/05/2021 LA 11:30
Liga
Zidane pleacă de la Real Madrid la sfârșitul sezonului! Marca știe pe cine va aduce Florentino Perez
15/05/2021 LA 06:52