Real Madrid, deținătoarea Supercupei Spaniei, a fost eliminată în sferturile de finală ale Cupei Spaniei, joi, după ce a pierdut, pe teren propriu, contra celor de la Real Sociedad, scor 3-4.
Norvegianul Martin Odegaard, care aparține chiar de Real Madrid, a deschis scorul în minutul 22. După pauză, suedezul Alexander Isak a punctat în minutele 54 și 56, ducând scorul la 3-0 în favoarea celor de la Real Sociedad. Cu cea mai bună apărare din istoria sa în campionat, formaţia din capitala Spaniei a capotat împotriva bascilor.
Finalul de meci a mai salvat din onoarea Realului, jucătorii lui Zidane punctând de două ori, dar tehnicianul francez a recunoscut că e greu să suporţi să fii condus cu 3-0, chiar pe Bernabeu.
Premier League
Frank Lampard a devenit favorit să preia Everton. Cine mai figurează pe lista clubului
ACUM 33 MINUTE
"Ca joc, nu, dar ca înfrângere în sine, da (n.r. întrebat dacă e cea mai dureroasă înfrângere a sa la Real Madrid). Când primești 4 goluri pe teren propriu, trebuie să faci o analiză. Până la acest meci, am reușit lucruri fenomenale. Nu și acum. Nu trebuie să schimbăm nimic. E o perioadă grea, dar trebuie să continuăm și să privim înainte. Mesajul este să mergem mai departe. Nu vom schimba nimic din ceea ce vrem să facem. Doare, acesta este adevărul, nimănui nu-i place să piardă. Dar trebuie să continuăm, nu e vremea să ne plângem", a spus Zidane la final.
În semifinalele Cupei Spaniei s-au mai calificat Mirandes, din liga a doua, Granada şi Athletic Bilbao. Aceasta din urmă a provocat o altă mare surpriză, eliminând pe Barcelona în sferturi.
Ligue 1
PSG, interesată de fotbalistul pe care Mbappe l-a cerut pe Parc de Princes în 2019
ACUM 3 ORE
Fotbal
Edi Iordănescu, tot mai aproape de a deveni selecționer! Negocierile s-au purtat la sediul FRF
ACUM 5 ORE