Conform informațiilor din presa internațională, aproximativ 70 de persoane și-au pierdut viața din cauza incendiilor, în Algeria. Temperaturile extreme înregistrate în luna august au creat haos în mai multe locuri la nivel global, printre care și Algeria.
Zinedine Zidane, fostul antrenor și jucător al celor de la Real Madrid, nu a stat pe gânduri și s-a oferit să ajute statul african în lupta cu dezastrul provocat acolo și a donat două milioane de euro. Acesta are origini algeriene.
Donația a fost făcută prin intermediul propriei sale fundații, care se implică financiar deseori pentru ajutorarea diferitelor cazuri sociale. Algeria este una dintre țările în care merge o sumă considerabilă în foarte multe cazuri, pentru diferite proiecte în vederea dezvoltării statului.
Romanian Liga 2
Veste proastă pentru Dinamo! Nicolae Badea se retrage din programul DDB
ACUM 9 ORE
https://i.eurosport.com/2021/08/19/3203580.png

Karim Benzema și-a prelungit contractul cu Real Madrid!

Informația apărută în spațiul public în ultimele zile a fost confirmată. Real Madrid a publicat un comunicat oficial în care a anunțat că Benzema și-a prelungit contractul și va mai rămâne pe Bernabeu până pe 30 iunie 2023.
Karim Benzema a debutat cu o "dublă" în noul sezon, în partida dintre Alaves şi Real Madrid, câştigată de trupa lui Ancelotti cu 4-1. Francezul a cucerit cu Real Madrid 3 campionate, 4 Ligi ale Campionilor, 2 Cupe, 3 Supercupe ale Spaniei, 4 Mondiale ale Cluburilor şi 3 Supercupe ale Europei.
Partida cu Alaves a fost debutul lui Ancelotti pe banca lui Real Madrid. Benzema a deschis scorul după o pasă foarte bună a lui Hazard, iar cel de-a doua reuşită semnată de francez a fost norocoasă.
Benzema a ajuns la 17 goluri în acest an, în La Liga, fiind depăşit doar de Lionel Messi, care are 21, plecat între timp la PSG.
https://i.eurosport.com/2021/08/16/3202280.jpg
Premier League
Todd Boehly vrea să cumpere și un club din Portugalia! Care este planul noului patron de la Chelsea
ACUM 11 ORE
Liga Națiunilor UEFA
Rădoi îl susține pe Edi Iordănescu la națională, după ce România a retrogradat în Liga Naţiunilor
ACUM 12 ORE