articol scris de Nicu Alexandru Savin
Real Madrid este aproape de a cuceri un nou titlu de campioană și mai are nevoie de două victorii în ultimele 3 etape din acest sezon, pentru a nu mai depinde de rezultatele pe care le vor obține marii rivali de la Barcelona. Primul pas va fi mâine, când Realul o întâlnește în deplasare pe Granada, echipă pe care a învins-o în ultimele 9 confruntări directe.
La conferința de presă premergătoare acestui meci, Zidane a declarat că urmează cea mai dificilă săptămână din acest sezon și că se bazează pe toți jucătorii care sunt apți de joc. De asemenea, antrenorul francez a confirmat că Eden Hazard va face parte din lot pentru meciul de la Granada, însă nu a dat un răspuns concret când a venit vorba despre James Rodriguez: ”Este ziua lui de naștere și în primul rând vreau să-l felicit. Este un jucător din echipă și nu am de gând să disprețuiesc niciun jucător din echipa mea. Toată lumea este importantă și toată lumea contribuie la binele echipei. Mă bazez pe toată lumea”.
Liga
Hazard a refuzat o primă șansă de a pleca de la Real! Perez acceptase oferta de 40 de milioane de €
18/01/2022 LA 10:46
https://i.eurosport.com/2018/11/23/2467614.jpg

"Nu mă interesează părerile altora" - Zidane

Fiind întrebat despre acuzele pe care cei de la Barcelona le-au adus clubului său în ceea ce privește arbitrajul părtinitor din ultimele partide, Zidane a reacționat elegant, spunând că este strict părerea lor și că nu îl interesează acest subiect.
”Toată lumea își poate da cu părerea, nu mă interesează părerile celorlalți. Noi dăm totul în ceea ce facem și depunem un efort mare în fiecare zi. Este ceea ce mă interesează”, a spus Zidane la conferința de presă.
Jurnaliștii spanioli l-au mai întrebat pe antrenor dacă este deranjat de faptul că se vorbește foarte mult că echipa sa nu prestează tocmai cel mai bun joc, deși a câștigat toate meciurile de când La Liga s-a reluat.
”Nu mă deranjează faptul că se spun lucruri de acest gen. Fiecare gândește ce vrea și obligația noastră este să demonstrăm în fiecare meci că suntem buni. Toți își pot da cu părerea, dar Madrid este Madrid, este cel mai important club din istorie”, le-a răspuns tehnicianul francez.
Real Madrid a încasat doar 2 goluri în cele 8 partide disputate după reluarea campionatului, iar Zidane a avut doar cuvinte de laudă despre apărarea sa: ”Echipa este într-un echilibru constant și mă bucur de munca defensivă a lui Courtois și a întregii echipe. Această echipă vrea întotdeauna să facă lucruri minunate”.
Știut fiind faptul că Marcelo s-a accidentat și va lipsi pentru ultimele 3 etape, Zidane a spus câteva cuvinte și despre Mendy, înlocuitorul brazilianului pe partea stângă a defensivei: ”Mendy nu este o surpriză pentru mine. Eu am cerut să fie adus la club. Este un jucător talentat și foarte tânăr. Nu poate fi comparat cu Marcelo, deoarece Marcelo este Marcelo, iar Mendy este Mendy. Mendy arată că este cu adevărat un jucător pentru Madrid”.
În final, managerul francez a spus că se gândește doar la meciul de mâine, care este cel mai greu și totodată cel mai important dintre toate cele 3 rămase de jucat în acest sezon. O eventuală victorie pe terenul Granadei le-ar da madrilenilor posibilitatea de a se încorona campioni în penultima etapă, atunci când vor întâlni acasă pe Villareal.
https://i.eurosport.com/2020/07/09/2847462.jpg
Liga
Eden Hazard, tot mai nemulțumit de situația de la Real Madrid! Anunțul jurnaliștilor belgieni
17/01/2022 LA 14:11
Fotbal
Real Madrid renunță la Hazard pentru un star de la Chelsea! Super-schimbul pregătit de "galactici"
27/12/2021 LA 15:01