Real Madrid traversează o perioadă dificilă din cauza accidentărilor unor jucători importanți. Eden Hazard se află printre aceștia, iar presa iberică a început deja să asemene situația starului transferat de la Chelsea cu cea a lui Gareth Bale din trecut, care a avut parte de numeroase accidentări, iar apoi a plecat oarecum pe ușa din spate de pe Bernabeu.
Internaționalul belgian se pregătea să revină în tricoul "blanco", dar s-a accidentat din nou și va fi indisponibil cel puțin o lună, dar Zidane nu este îngrijorat în ceea ce-l privește pe elevul său.
"Nu sunt îngrijorat, sunt foarte pozitiv în privința lui Hazard. Este o leziune musculară din cauza faptului că a muncit din greu pentru a reveni. Important este că accidentarea lui nu este gravă.", a declarat Zidane pentru presa din Spania.
Fotbal
Mesajul lui Sorescu la despărțirea de Dinamo: "Aici m-am format ca fotbalist"
ACUM 7 MINUTE
Antrenorul francez a spus că este mulțumit de lotul pe care îl are la dispoziție, chiar dacă situația de moment nu e cea mai fericită din cauza accidentărilor: "Am fost întotdeauna pozitiv. Nu-mi place să fiu pesimist, chiar dacă lucrurile se complică. Nu îmi place că avem multe accidentări, dar trebuie să accept situația. Nu vom încerca să găsim o scuză în asta. Echipa are mult talent și multă inimă, lucrurile se pot complica, dar trebuie să mergem mai departe."
https://i.eurosport.com/2020/09/29/2896925.jpg

Zidane: "Aouar este un jucător grozav"

Real Madrid nu a făcut niciun transfer important în aceasă perioadă de mercato, iar în ultima vreme s-a vorbit foarte mult despre interesul madrilenilor pentru tânărul mijlocaș Houssem Aouar de la Olympique Lyon, dar Zidane a lăsat să se înțeleagă că transferul acestuia nu intră în discuție în această fereastră de transferuri.
"Aouar este un jucător grozav, fără îndoială. Știu că într-o zi poate juca la Real Madrid, dar acum avem acest lot și vom continua cu jucătorii pe care îi avem.", a spus "Zizou".
Real Madrid are 7 puncte în clasamentul din La Liga după 3 meciuri disputate, dar evoluțiile echipei campioane nu au convins până acum. Mâine, madrilenii vor juca în deplasare cu Levante, formație care are o victorie și 2 înfrângeri în acest campionat.
Fotbal
Lucian Goian, analiză obiectivă a fotbalului românesc, în ziua în care se reia Liga 1
ACUM 33 MINUTE
Premier League
Un fost mare fotbalist, dezvăluiri inedite despre Ronaldo: "Ne era rușine să încercăm ce făcea el"
ACUM O ORĂ