La întreruperea campionatului din luna martie, Real Madrid era pe locul 2 în La Liga, la 2 puncte în spatele Barcelonei. De la reluare însă, Realul a câștigat toate cele 9 partide jucate, primind numai 3 goluri, în timp ce catalanii au făcut 3 remize. Astfel, cu două etape înainte de final, formația madrilenă are 4 puncte avans și mai are nevoie de doar 2 puncte pentru a câștiga un nou titlu după o pauză de 3 ani.
https://i.eurosport.com/2020/07/01/2842170.png

Zidane: ”Ne gândim doar la câștigarea meciului cu Villarreal”

Liga
Gareth Bale a luat o decizie inedită privind cariera sa! Când s-ar putea retrage galezul
07/01/2022 LA 10:38
Zidane a vorbit astăzi despre meciul de mâine contra lui Villarreal, meci la capătul căruia Realul ar putea sărbători câștigarea titlului, însă a atras atenția că zarurile nu sunt aruncate și că această partidă va fi una extrem de dificilă.
”Cu siguranță va fi cel mai greu joc. Villarreal este o echipă grozavă, va fi o partidă foarte dificlă, cea mai dificilă din ultima perioadă. Este foarte mult zgomot în jur, dar trebuie să ne concentrăm energia pe următorul meci. Toți jucătorii se gândesc la Villarreal pentru că este ceea ce ne motivează zi de zi”, spus antrenorul francez.
Zizou a atras atenția că echipa nu a câștigat deocamdată nimic, dar că are încredere în elevii săi că se vor concentra 100% pe următorul meci: ”Nu mă văd campion, nu știi niciodată ce se poate întâmpla. Nu ne gândim la două remize pentru că ne gândim doar la câștigarea meciului de mâine”.
”După întrerupere, ceea ce ne-am dorit a fost să facem lucruri grozave. După două luni de izolare, jucătorii au revenit la antrenamente, s-au antrenat fenomenal, au vrut să se antreneze suplimentar și asta spune totul despre echipă”, a adăugat francezul de pe banca Realului.
https://i.eurosport.com/2020/06/22/2837413.jpg

Zidane, irascibil când a fost întrebat de Bale

Antrenorul francez s-a arătat puțin enervat când a fost întrebat de jurnaliști care este situația lui Gareth Bale: ”Gareth se gândește la jocul de mâine, la fel ca James și toți jucătorii. În fiecare zi pui aceeași întrebare!”.
De asemenea, Zizou a vorbit și depsre situația lui Modric, care ar putea părăsi Realul la finele acestui sezon: ”Cel mai important este ceea ce simte jucătorul. Eu am părăsit fotbalul la 34 de ani, dar Luka va dori să continue, are un sezon minunat, ne bucurăm de el pentru că știm ce ne poate oferi”.
Despre Eden Hazard, tehnicianul a declarat că se simte bine, dar nu a spus dacă îl va folosi în meciul de mâine seară: ”Pericolul a trecut. Nu mai resimte durerile de acum câteva zile și asta este bine. Vom vedea mâine cum vom juca”.
Partida cu Villarreal va avea loc mâine seară cu începere de la ora 22:00 și se va disputa pe arena Alfredo Di Steffano, acolo unde Realul și-a disputat toate meciurile de acasă de la reluarea competiției, pentru ca pe Santiago Bernabeu să se poată efectua lucrări de modernizare.
Fotbal
LIVEBLOG Mercato 2022 | Newcastle și-a fixat a treia țintă, un fundaș de la Sevilla
03/01/2022 LA 18:53
Fotbal
Real Madrid renunță la Hazard pentru un star de la Chelsea! Super-schimbul pregătit de "galactici"
27/12/2021 LA 15:01