Zinedine Zidane a fost readus pe banca lui Real Madrid, însă viitorul său e mai mult decât incert. Echipa nu evoluează conform așteptărilor și sunt șanse mici să continue pe Bernabeu și din vară. Cel puțin asta susține Marca, un ziar care oferă aproape mereu informații solide în legătură cu cel mai titrat club din istoria Cupei/Ligii Campionilor.
"Zidane generează mari îndoieli la club, iar argentinianul este cel mai bine plasat pentru a-l înlocui", notează sursa citată, pentru ca apoi să explice faptul că doar în două variante francezul ar urma să continue la Real. Zidane va pleca sigur "atâta vreme cât nu câștigă titlul sau Liga Campionilor".

Pochettino, slăbiciunea lui Perez

Ligue 1
Noi detalii privind accidentarea lui Neymar! Când ar putea reveni starul lui PSG pe gazon
13/01/2022 LA 11:39
Mauricio Pochettino este marele favorit pentru a-l înlocui pe Zidane, Perez curtându-l de acum câțiva ani, când visa să îi aducă "la pachet" pe Bernabeu pe el și pe golgheterul Kane. Relațiile dintre președintele formației din capitala Spaniei și tehnician sunt excelente, iar acesta din urmă nu a dorit să negocieze în vreun fel cu Barcelona după plecarea lui Valverde tocmai pentru a nu își deteriora relația cu Perez.
"Pochettino este hotărât să își îndeplinească visul de a antrena Real Madrid. Acesta e motivul pentru care, în urmă cu o lună și jumătate, a respins oferta Barcelonei. Argentinianul i-a plăcut întotdeauna lui Florentino, iar președintele blaco ar fi încântat să îi predea echipa în iunie", mai scrie sursa citată.
De notat că Perez mai păstrează un as în mânecă, în măsura în care nu va ajunge la un numitor comun cu Pochettino. Oficialii Realului au tatonat în ultima perioadă și varianta Allegri, tehnician rămas liber de contract după despărțirea de Juventus, în vară.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
United, discuții cu Pochettino pentru a prelua echipa, din vară. Ce alte variante mai au ''diavolii'
12/01/2022 LA 12:15
Ligue 1
Lionel Messi ratează duelul cu Olympique Lyon! De ce nu a fost inclus în lotul lui PSG
08/01/2022 LA 15:28