Atacantul de bandă galez a mers la Spurs, sub formă de împrumut, după ce Zizou nu i-a oferit nicio șansă în ultima stagiune, la formația din Madrid. S-a scris intens că între jucător și Zidane situația e una extrem de tensionată, iar declarațiile de după oficializarea mutării confirmă acest lucru.
"Real Madrid ar trebui să sărute pământul pe care calcă Gareth", a spus agentul lui Bale, în timp ce jucătorul însuși a vorbit despre cât de dificil i-a fost în ultima perioadă la formația pentru care a scris istorie în Champions League.
"Evident, am fost în situații de presiune imensă. Am fost fluierat de oameni pe teren, dar am învățat să fac față acelor lucruri, să nu pun la suflet și pur și simplu să continui fără să le iau în serios", a spus noul jucător al lui Mourinho.
Fotbal
Newcastle pune la bătaie 80 de milioane de euro pentru transferul iernii în Europa
21/11/2021 LA 16:11
Întrebat despre aceste declarații, la conferința de presă premergătoare partidei Betis - Real Madrid, Zidane a evitat elegant să intre în polemică, dar i-a transmis un mesaj fostului său jucător.
"Nu am ce să îi răspund lui Gareth, vreau să îi transmit doar atât: îi doresc tot ce e mai bun în cariera sa", a spus Zidane, citat de sport.es.

Zidane, despre Barcelona: "Nu am niciun dubiu că va trece peste această perioadă"

Zidane a fost întrebat și despre problemele pe care le traversează Barcelona, marea rivală.
După un sezon în care nu a câștigat nimic, gruparea blaugrana a fost la un pas să îl piardă pe Messi, cel mai bun jucător din istoria sa. În cele din urmă, argentinianul a rămas, dar din iarnă va semna cu City, din postura de jucător intrat în ultimele șase luni de contract. Conducerea a renunțat însă la Suarez, lucru care a atras furia decarului argentinian, iar ruptura dintre conducere și Messi e una ireversibilă.
Barcelona e în cel mai greu punct al existenței sale recente, dar Zidane e convins că se va trece peste această perioadă.
"Nu știu exact ce se întâmplă acolo și nu vreau să mă implic într-o chestiune pe care nu o cunosc și care nu are legătură cu formația mea. Toate cluburile au momente de genul acesta la un moment dat. Barcelona este un club mare, care va lupta mereu pentru toate trofeele. Nu am niciun dubiu că va trece peste această perioadă", a mai spus tehnicianul grupării blanco.
Fotbal
743 milioane de euro costă primul "11" al jucătorilor care pot rata Mondialul. Nume uriașe pe listă
18/11/2021 LA 10:29
Liga
Real Madrid va economisi 60 de milioane de € în vara viitoare, prin despărțirea de 3 rezerve
17/11/2021 LA 18:52