Manchester City a obținut calificarea în sferturile UEFA Champions League, după un meci extrem de tensionat. Trupa lui Pep Guardiola s-a impus cu 2-1 (4-2, la general) în fața lui Real. Manchester City a deschis scorul în minutul 9, după o greșeală uriașă comisă de Raphael Varane. Fundașul francez a ținut prea mult de minge în propriul careu, iar Gabriel Jesus a profitat și l-a deposedat.
Apoi, brazilianul i-a pasat lui Raheem Sterling, care a înscris fără emoții, din câțiva metri de poartă. Karim Benzema, omul de gol al Realului, a restabilit egalitatea în minutul 28, când a reluat imparabil cu capul centrarea expediată de Rodrygo. La vestiare s-a intrat cu scorul de 1-1, iar calificarea încă era pe masă. Speranțele Realului s-au diminuat semnificativ la jumătatea reprize secunde, când Varane a mai comis o eroare impardonabilă. Francezul a ratat pasa cu capul către propriul portar, iar același Jesus a profitat și a trimis pe lângă Courtois.S-a încheiat 2-1 (4-2, la general), iar formația lui Pep Guardiola s-a calificat în sferturile UEFA Champions League.

Zidane și Guardiola au oferit imaginea serii după meci

Liga Campionilor UEFA
Ce ar însemna pentru Barcelona ratarea calificării în optimile Champions League
ACUM 9 MINUTE
Între Zidane și Guardiola există un respect fantastic. Cei doi au vorbit la superlativ unul despre celălalt înaintea confruntării directe de pe Etihad, iar partida retur din optimile UCL nu a făcut excepție, ci le-a oferit celor doi uriași tehnicieni ai fotbalului mondial un bun prilej să-și arate din nou respectul unul față de celălalt. La finalul partidei, Zidane și Guardiola au rămas pe teren și au stat de vorbă minute bune. Fotografia a devenit virală imediat.
L-am felicitat pe Zidane pentru că a câștigat La Liga. Sper ca într-o zi să luăm cina împreună – Pep Guardiola, la conferința de presă
Penutr Real Madrid, acesta este al doilea an consecutiv când este eliminată în optimile Champions League, după ce a câștigat de 3 ori consecutiv trofeul. În sferturile de finală, Manchester City va da peste Lyon. Trupa franceză a trecut în opimi, provocând o uriașă surpriză, de Juventus.
Premier League
Șeicii de la City se gândesc deja la viitor! Cine e favorit să-i ia locul lui Guardiola în 2023
ACUM 18 ORE
Premier League
Ion Alexandru vă prezintă echipa etapei a 15-a din Premier League
ACUM O ZI