Paul Pogba, accidentat, se recuperează la Dubai, acolo unde a fost fotografiat alături de Zinedine Zidane, antrenorul lui Real Madrid. Tehnicianul francez de pe banca ibericilor și l-a dorit în vară pe Pogba, însă conducerea lui Manchester United a insistat că mijlocașul francez nu este de vânzare.
Aflat la o conferință în Dubai, Zidane a stat de vorbă cu Pogba într-un cadru neoficial, iar zvonurile privind o posibilă mutare vara viitoare s-au amplificat brusc. Chiar dacă are contract cu Manchester United până în 2021, Real Madrid își dorește în continuare să-l aducă pe Bernabeu pe starul francez al „diavolilor roșii”. În plus, Daily Mirror susține că Zidane a fost dezamăgit în vară pentru că acest transfer nu s-a concretizat.
https://i.eurosport.com/2019/10/18/2698136.jpg
Premier League
Ronaldo s-a accidentat din nou. United tremură în așteptarea verdictului medicilor
14/01/2022 LA 09:16

Pogba va rata derby-ul cu Liverpool de duminică

Paul Pogba a disputat în acest sezon șase meciuri în tricoul lui Manchester United, cinci în Premier League și unul în EFL Cup, însă va lipsi duminică la derby-ul cu Liverpool de pe Old Trafford, duel care va debuta de la ora 18.30, în direct pe Eurosport HD. Fostul star al lui Juventus a ratat cinci meciuri din ultimele șapte disputate de actuala lui echipă, iar Ole Gunnar Solksjaer nu se va putea baza pe el nici la super-duelul din acest weekend.
În timp ce Pogba se recuperează în Dubai, noi discuții privind plecarea lui de la Manchester United ar putea prinde contur. Agentul mijlocașului francez a spus deja că Pogba își dorește să plece de la Manchester United, iar Zidane nu a ascuns nici el faptul că și-l dorește pe francez la Real Madrid.
Ligue 1
Zidane, viitorul antrenor al lui PSG! Când ar urma să preia echipa. Anunțul jurnaliștilor francezi
07/01/2022 LA 07:25
Premier League
Un număr impresionant de jucători vor să plece de la United! Fără ce vedete pot rămâne 'diavolii'
06/01/2022 LA 08:50