Atenţia întregii omeniri în ultimele zile s-a îndreptat spre Moscova şi Kiev, situaţia tensionată dintre Rusia şi Ucraina îngrijorând enorm. Luni seară, Vladimir Putin a semnat decretul pentru independența regiunilor Donețk și Lugansk, iar mulţi se tem că Rusia va invada ţara vecină.
CITEŞTE ŞI:
IMPACTUL SITUAȚIEI UCRAINA / RUSIA ASUPRA HANDBALULUI EUROPEAN. DECIZIA FEDERAȚIEI EUROPENE
Fotbal
Guardiola a pus ochii pe un mijlocaș din Premier League! Cine e așteptat în locul lui Fernandinho
ACUM 8 ORE

Zinchenko: "Ţara mea aparţine ucrainenilor"

Cel mai cunoscut jucător ucrainean de fotbal, Oleksandr Zinchenko, căpitanul naţionalei şi fotbalist la campioana Angliei, Manchester City, a luat atitudine în legătură cu situaţia delicată în care e pusă ţara sa.
"Ţara mea aparţine ucrainenilor şi nimeni nu va putea vreodată să schimbe asta. Nu vom ceda. Nu voi sta deoparte, fără a lua atitudine în legătură cu ce se întâmplă. Întreaga lume civilizată e îngrijorată de situaţia din ţara mea. Ţară în care am fost născut şi crescut şi pe care am apărat-o ca sportiv. E o ţară pe care încercăm să o facem mândri prin ceea ce realizăm, încercăm să evoluăm permanent. E o ţară a cărei frontiere trebuie să rămână intacte", a spus Zinchenko, potrivit The Guardian.
Zinchenko a evoluat în Rusia, la Ufa, înainte de a fi transferat de Manchester City, în iulie 2016. Fotbalistul de 25 de ani şi-a făcut acum 7 ani debutul pentru naţională, strângând de atunci 48 de selecţii.
Premier League
Imaginația englezilor a depășit orice limită! Cum s-ar ajunge la un play-off între City și Liverpool
ACUM O ZI
Premier League
Ilkay Gundogan pleacă de la City după 6 ani și e aproape de a semna cu un alt club uriaș
17/05/2022 LA 12:55