Clubul Tottenham Hotspur a anunţat, sâmbătă, că l-a împrumutat pe Gareth Bale pentru un sezon de la Real Madrid. Bale va purta tricoul cu numărul 9 la echipa antrenată de Jose Mourinh0. Gareth Bale a mai jucat la Tottenham în perioada 2007 – 2013, înainte de a pleca la Real Madrid. “Este minunat să revin aici, unde am devenit cunoscut şi la care am amintiri frumoase. Sper să fac din nou istorie la acest club”, a declarat jucătorul galez.
După meciul cu Getafe, de acum cinci zile, Zidane a fost întrebat de jurnaliști ce crede despre transferul lui Bale, cum se simte tehnicianul francez știind că scapă de un jucător pe care nu l-a folosit așa cum galezul era obișnuit să joace pentru madrileni. Totuși, Zidane a avut doar cuvinte de laudă la adresa galezului, dar a spus totuși că plecarea lui Bale nu reprezintă o diferență prea mare pentru el sau pentru lot.

Zinedine Zidane, prima reacție după transferul lui Bale la Tottenham

Ligue 1
PSG, aproape de a transfera un om de bază de la Real Madrid! De ce depinde mutarea
23/01/2022 LA 12:33
“Nu mă supără și nici nu mă interesează că lumea mă învinovățește pe mine pentru plecarea lui pentru că nu este cazul. De fapt, situația este mult mai complexă de atât. Tot ce pot să spun este că nu am avut nicio problemă cu Bale, nu a fost nicio neînțelegere între noi. Nimeni nu-i va lua ce a reușit să facă la Real Madrid. Îi doresc tot binele. Nu am vorbit cu el. Ce a reușit el aici este fenomenal – nu poți spune altceva.
Cel mai important lucru este ce vrea jucătorul să facă – opinia mea e neschimbată. Am reușit multe lucruri frumoase împreună. Dacă am scăpat de o greutate pentru că Bale a plecat? Nici gând, pentru că Bale nu a fost o greutate pe capul meu. N-am avut o problemă cu el. E adevărat că nu a jucat atât cât ar fi trebuit, dar asta s-a întâmplat din varii morive. Dacă nu era Bale cel care nu juca, atunci era altcineva în locul lui, lucrurile acestea se întâmplă în orice situație, nu e o diferență prea mine sau pentru club”, a spus Zidane la conferința de presă.
Ligue 1
PSG ar fi dat lovitura care îl poate întoarce pe Mbappe din drum! Anunțul presei din Spania
20/01/2022 LA 06:24
Liga
Gareth Bale a luat o decizie inedită privind cariera sa! Când s-ar putea retrage galezul
07/01/2022 LA 10:38