Proaspăt campion al Spaniei cu Real Madrid, Zidane a primit cele mai multe voturi din partea jurnaliștilor de la L'Equipe, care și-au explicat apoi decizia:
"Zidane este un antrenor cu experiență la un singur club, unde foarte rar a cunoscut înfrângerea. Un antrenor care a realizat ceea ce niciun alt predecesor al său n-a reușit: să câștige 3 trofee UEFA Champions League consecutive, în 2016, 2017 și 2018. A revenit la Real Madrid, pe urmele pașilor săi de glorie, și a câștigat un nou titlu de campion al Spaniei.
Guardiola are altceva: dogmă, documentare continuă, virtuozitatea jocului colectiv, tactici amețitoare și constanță (198 puncte în 2 sezoane, între 2017 și 2019). Cu toatea acestea, nu are totul. El își alege fundașii la fel cum își alege mijlocașii sau atacanții.", au scris francezii.
Romanian Liga 2
Veste proastă pentru Dinamo! Nicolae Badea se retrage din programul DDB
ACUM 9 ORE

Klopp, al doilea cel mai bun antrenor din lume, în viziunea L'Equipe

În același timp, jurnaliștii L'Equipe consideră că, deși a înregistrat performanțe impresionante pe banca lui Liverpool, Jurgen Klopp n-a avut același succes masiv ca Zidane în UEFA Champions League. Aceștia au amintit și faptul că formația de pe Anfield a pierdut una dintre finale chiar împotriva Realului lui "Zizou", în 2018.
Francezii l-au caracterizat pe Klopp drept "un tehnician carismatic, care a reușit să aducă primul titlu de campioană a Angliei pe Anfield după 30 de ani", însă, în viziunea lor, acest lucru nu a fost îndeajuns pentru a-l clasa pe primul loc în top.
Zinedine Zidane și Pep Guardiola se vor întâlni în returul optimilor UEFA Champions League, programat vineri (ora 22:00), când Real Madrid va merge pe terenul lui Manchester City. În manșa tur, "cetățenii" s-au impus cu 2-1, motiv pentru care vor porni ca favoriți în duelul din Anglia.
Învingătoarea de pe Etihad va întâlni în sferturi câștigătoarea "dublei" dintre Juventus și Lyon (0-1 în tur).

Sferturile de finală din UEFA Champions League:

  • Real Madrid (ESP) / Manchester City (ENG) - Lyon (FRA) / Juventus (ITA)
  • Leipzig (GER) - Atletico (ESP)
  • Napoli (ITA) / Barcelona (ESP) - Chelsea (ENG) / Bayern Munchen (GER)
  • Atalanta (ITA) - Paris Saint-Germain (FRA)
Premier League
Todd Boehly vrea să cumpere și un club din Portugalia! Care este planul noului patron de la Chelsea
ACUM 11 ORE
Liga Națiunilor UEFA
Rădoi îl susține pe Edi Iordănescu la națională, după ce România a retrogradat în Liga Naţiunilor
ACUM 12 ORE