Daniel Tudorache, primarul Sectorului 1, a declarat că luni va purta o ultimă discuție cu Mircea Lucescu pentru a-l convinge să revină în conducerea echipei Rapid București.Tudorache spune că Mircea Lucescu se va ocupa de strategia de transferuri, va asista la antrenamentele antrenorului Daniel Pancu, iar "promovarea este obținută" odată cu sosirea lui.
"Astăzi (n.r. - luni) după-amiază ar trebui să mă întâlnesc, cel târziu mâine, și să batem în cuie faptul că își dă acceptul. Cred că asta ar trebui să facă Mircea Lucescu, să fie manager general. Lucescu se va ocupa de tot ceea ce înseamnă partea sportivă și transferuri. Echipa Rapid are deja antrenor, dar are nevoie și de un <supervisor>, și eu cred că Mircea Lucescu se poate încadra foarte bine. E un proiect de suflet și, odată cu venirea lui, promovarea e obținută. Se va implica din această pauză competițională și bănuiesc că știe ce sfaturi să dea. Din ce mi-a spus Mircea Lucescu, vorbește zilnic cu Pancu. Am înțeles că va merge și la un antrenament al echipei", a declarat Tudorache, luni, la Pro X.

Mircea Lucescu, tot mai aproape de revenire

Fotbal
Mircea Lucescu poate deveni selecționerul naționalei care a impresionat la EURO: "Se vorbește de el"
02/08/2021 LA 19:28
Mircea Lucescu (74 de ani) este liber de contract din februarie 2019, după ce a părăsit echipa naţională a Turciei. Antrenorul a pregătit-o pe Rapid în două mandate, la sfârşitul anilor '90, câştigând titlul în sezonul 1998/1999. Tehnicianul a fost văzut în mai multe rânduri asistând la meciurile echipei giuleştene disputate pe Stadionul Regie, în actuala stagiune.
În acest sezon, Rapid speră să obţină promovarea în Liga 1. După 19 meciuri disputate, giuleștenii se află pe locul 3, care duce la baraj, cu 32 de puncte.
Ukrainian Premier League
Mircea Lucescu și-a prelungit contractul cu Dinamo Kiev! Anunțul oficial al președintelui Surkis
02/06/2021 LA 11:04
Fotbal
Mircea Lucescu, de neoprit în Ucraina! Dinamo Kiev a câștigat și Cupa, după titlu și Supercupă
13/05/2021 LA 19:15