Ronaldo Nazario este un nume legendar din fotbalul mondial, cu care orice fan visează să ajungă să facă o poză într-o bună zi. Pentru Dimitar Berbatov, acea zi a sosit întâmplător, când se afla în aeroport.
Fostul campion din Premier League a fost uimit să-l vadă pe Ronaldo și, după ce și-a făcut curaj, a mers la el ca să facă o poză împreună.

Eurosport 2021 - Dezlănțuim puterea sportului

Cupa Mondială FIFA
Tot mai aproape de finală! Campionatul Mondial din Qatar a ajuns în sferturi. Programul meciurilor
ACUM 4 ORE

Ziua în care Berbatov a mers la Ronaldo ca să facă o poză împreună: "Nu cred că știa cine sunt!"

Recent, Berbatov a povestit amuzat că "Il Fenomeno" a acceptat să facă o poză împreună, cel mai probabil fără să știe cine era fostul atacant al lui Manchester United:
"În această zi, în 2014, mergeam prin aeroportul din Munchen și îmi vedeam de treabă, ascultând muzică la căști. Și pe cine văd că se apropie în fața mea? Il Fenomeno (n.r. - porecla lui Ronaldo). Se plimba prin aeroport fără ca lumea să-l recunoască... iar eu mă gândeam 'Oamenii ăștia sunt nebuni? Oare nu îl văd pe unul dintre cei mai buni din lume?'
Apoi am început să mă gândesc dacă ar trebui să spun ceva, să-l întreb dacă vrea să facem o poză sau doar să-l salut. Sunt o persoană timidă, dar mi-am găsit curajul și am mers la el să-l salut și i-am cerut să facem o poză împreună.
A fost foarte amabil și, după cum puteți vedea, nu a fost deranjat să facă acea poză. Deși nu sunt sigur că știa cine sunt, acel moment mi-a făcut ziua mai bună. Fiecare om este fanul cuiva, iar Il Fenomeno a fost unul dintre eroii mei", a povestit Berbatov.
https://i.eurosport.com/2021/01/08/2967107.jpg

Berbatov, dublu campion în Premier League alături de Manchester United

Berbatov a avut o carieră impresionantă, petrecută în mare parte în Premier League. Atacantul bulgar a jucat la Tottenham, Manchester United și Fulham, reușind să înscrie 94 de goluri în 229 de apariții în campionatul Angliei.
Berbatov s-a aflat în echipa lui Tottenham care a cucerit ultimul trofeu din istoria clubului: Cupa Ligii, în 2008. Cele mai mari performanțe le-a atins însă pe Old Trafford. Bulgarul a câștigat 6 trofee în tricoul lui United, printre care se numără 2 titluri în Premier League (2009 și 2011). Berbatov a bifat și o finală de UEFA Champions League alături de "diavoli", în sezonul 2008/2009, pierdută în fața Barcelonei.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Cupa Mondială FIFA
Prima reacție a lui Eto'o după ce a luat la bătaie un suporter la Cupa Mondială din Qatar
ACUM 5 ORE
Cupa Mondială FIFA
Portughezii au scris istorie la meciul cu Elveția de la Mondial! Recordul egalat de Goncalo Ramos
ACUM 5 ORE