Vestea dispariției lui "El Pibe de Oro" a cutremurat întreaga lume a fotbalului, iar printre cei care i-au transmis un mesaj de adio se numără și Lionel Messi.
Considerat de multă lume urmașul lui Maradona în fotbal, căpitanul Barcelonei s-a arătat extrem de îndurerat de tragica veste:
"O zi foarte tristă pentru toți argentinienii și fanii fotbalului. El ne părăsește dar nu va pleca niciodată, Maradona este etern. Vreau să rememorez toate momentele frumoase trăite alături de el și, pe această cale, le transmit condoleanțe familiei și prietenilor săi. Să fie odihnit în pace", a scris Messi, pe rețelele de socializare.
Premier League
Aston Villa a mai pus ochii pe un star din Spania! Cine este fotbalistul pentru care insistă Gerrard
ACUM 35 MINUTE

Ziua în care Maradona și Messi au strălucit pe același teren

Messi a avut o relație foarte apropiată cu Maradona, colaborând la naționala Argentinei în perioada 2008-2010, pe vremea când "El Pibe de Oro" era selecționerul "Pumelor".
Totuși, trebuie amintit că legătura dintre cei doi a început să prindă contur încă de pe vremea când Messi era doar un puști. Messi și Maradona chiar au jucat împreună în 2005, într-un meci caritabil, la care au luat parte și alte nume răsunătoare din fotbal, precum Juan Riquelme, Diego Simeone și Juan Sebastian Veron.
Maradona și Messi au reușit câteva schimburi de pase minunate, care au ridicat spectatorii în picioare.

Messi: "Nici dacă aș juca un milion de ani nu m-aș apropia de Maradona"

Cei doi au făcut spectacol și într-un meci de tenis cu piciorul, tot pe vremea când Messi era adolescent și abia debutase la Barcelona.
În ciuda comparațiilor cu Maradona, Messi a spus mai demult că nu-și permite să viseze să ajungă la nivelul lui "El Pibe de Oro":
"Chiar dacă aș juca un milion de ani, tot nu m-aș putea apropia de Maradona. Și nici nu vreau asta. El este cel mai bun din istorie"
Fotbal
Chelsea a avut o altă prestație modestă la Brighton, Romelu Lukaku a fost din nou "absent"
ACUM 7 ORE
Romanian Liga I
Deian Sorescu a plecat de la Dinamo! Clubul a acceptat oferta venită pentru jucător
ACUM 8 ORE