Tragica veste a lovit puternic întreaga lume a fotbalului. Printre personalitățile care i-au transmis un mesaj de adio fostului campion mondial din 1986 se numără și Cristiano Ronaldo.
La puțin timp după ce a aflat vestea, portughezul a scris un mesaj emoționant pe rețelele sociale:
"Astăzi îmi iau adio de la un prieten, iar întreaga lume își ia adio de la un geniu etern. Cel mai bun din lume. Un magician inegalabil. Ne-a părăsit mult prea devreme, dar lasă în urmă o moștenire fără limite și un gol care nu va putea fi umplut vreodată. Odihnește-te în pace, campionule. Nu te vom uita vreodată"
Fotbal
Faza celui de-al doilea gol al lui Brentford în meciul cu Wolves
ACUM O ORĂ

Ziua în care Maradona și Cristiano Ronaldo s-au întâlnit pentru prima oară

Jurnaliștii spanioli au rememorat ziua în care Cristiano l-a întâlnit pentru prima oară pe legendarul Maradona. Momentul de neuitat pentru lusitan s-a întâmplat în urmă cu 10 ani, pe vremea când îmbrăca tricoul lui Real Madrid.
Jorge Mendes, impresarul lui CR7, l-a adus pe "El Pibe de Oro" la baza de antrenament a "galacticilor", pregătiți atunci de Jose Mourinho.
Mendes l-a anunțat înainte pe Ronaldo, pentru ca atacantul să fie pregătit sufletește de întâlnirea cu omul considerat cel mai mare fotbalist din toate timpurile.
Și, în ciuda emoțiilor mari și a faptului că nu-l mai văzuse vreodată pe Maradona, Cristiano Ronaldo a avut o atitudine extrem de relaxată. Mai mult, cei doi au comunicat atât de ușor și s-au simți atât de bine încât păreau doi prieteni foarte vechi.
La antrenamentul respectiv au mai luat parte, printre alții, Iker Casillas, Sergio Ramos și Gonzalo Higuain.
Fotbal
Jimenez (Wolves) a încercat o centrare spectaculoasă în meciul cu Brentford! Cum s-a terminat faza
ACUM 2 ORE
Liga
Real Madrid și Barcelona contestă acordul dintre La Liga și fondul de investiții CVC
ACUM 2 ORE