Tragica veste a lovit puternic întreaga lume a fotbalului. Printre personalitățile care i-au transmis un mesaj de adio fostului campion mondial din 1986 se numără și Cristiano Ronaldo.
La puțin timp după ce a aflat vestea, portughezul a scris un mesaj emoționant pe rețelele sociale:
"Astăzi îmi iau adio de la un prieten, iar întreaga lume își ia adio de la un geniu etern. Cel mai bun din lume. Un magician inegalabil. Ne-a părăsit mult prea devreme, dar lasă în urmă o moștenire fără limite și un gol care nu va putea fi umplut vreodată. Odihnește-te în pace, campionule. Nu te vom uita vreodată"
Premier League
4 antrenori pe lista scurtă a lui Manchester United! Cine i-ar putea lua locul lui Ralf Rangnick
ACUM O ORĂ

Ziua în care Maradona și Cristiano Ronaldo s-au întâlnit pentru prima oară

Jurnaliștii spanioli au rememorat ziua în care Cristiano l-a întâlnit pentru prima oară pe legendarul Maradona. Momentul de neuitat pentru lusitan s-a întâmplat în urmă cu 10 ani, pe vremea când îmbrăca tricoul lui Real Madrid.
Jorge Mendes, impresarul lui CR7, l-a adus pe "El Pibe de Oro" la baza de antrenament a "galacticilor", pregătiți atunci de Jose Mourinho.
Mendes l-a anunțat înainte pe Ronaldo, pentru ca atacantul să fie pregătit sufletește de întâlnirea cu omul considerat cel mai mare fotbalist din toate timpurile.
Și, în ciuda emoțiilor mari și a faptului că nu-l mai văzuse vreodată pe Maradona, Cristiano Ronaldo a avut o atitudine extrem de relaxată. Mai mult, cei doi au comunicat atât de ușor și s-au simți atât de bine încât păreau doi prieteni foarte vechi.
La antrenamentul respectiv au mai luat parte, printre alții, Iker Casillas, Sergio Ramos și Gonzalo Higuain.
Premier League
Se schimbă regula amânărilor din Premier League! În ce condiții pot cere echipele amânarea
ACUM 2 ORE
Fotbal
Porto dă afară un jucător din cauza controversei legate de vârsta sa! Are 4 date de naștere
ACUM 7 ORE