Ibrahimovic a ajuns joi la Milano. În urmă cu câteva zile, AC Milan a anunțat pe site-ul oficial că a ajuns la un acord cu Ibrahimovic până la sfârșitul sezonului, care s-ar putea prelungi însă dacă cele două părți își doresc acest lucru. Suedezul vine liber de contract la AC Milan, după despărțirea de LA Galaxy.
Suporerii rossonerilor au venit cu miile în întâmpinarea lui Zlatan Ibrahimovic la Milano. Suedezul este unul dintre jucătorii de seamă ai clubului italian, iar întoarcerea lui pe San Siro reprezintă fără doar și poate un motiv de sărbătoare generală pentru fanii lui AC Milan. Azi, suedezul va efectua vizita medicală, iar apoi se va alătura colegilor la prima sesiune de antrenamente a anului. De îndată ce va fi semnat contractul, va fi organizată o conferință de presă, a anunțat Milan.
Liga
Pique și-a ales favoritul între Mbappe și Haaland! Cine e fotbalistul pe care îl consideră mai bun
09/05/2022 LA 09:05

Ibrahimovic revine în Serie A

Ibrahimovic a semnat un contract valabil șase luni, cu opțiune de prelungire pe încă un sezon. Atacantul se va alătura lotului condus de Stefano Pioli în primele zile din 2020. Pentru jucătorul de 38 de ani este a doua perioadă la AC Milan, după cea petrecută în intervalul 2010-2012, când a înscris 56 de goluri în 85 de apariţii.
Ibrahimovic găsește formaţia italiană într-un moment mult mai rău decât cel din precedenta experienţă. Echipa lui Stefano Pioli a încheiat anul cu un eşec usturător, 0-5 pe terenul celor de la Atalanta, şi se clasează pe locul 11 în prima ligă din Italia, după 17 runde, cu 21 de puncte acumulate.

Zlatan Ibrahimovic a aterizat la Milano! Suedezul, așteptat cu nerăbdare de fanii lui AC Milan

Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, din cauza refuzului Telekom de a continua parteneriatul cu noi. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Fotbal
Cine se va ocupa de Haaland&Co după moartea lui Raiola! Starul așteptat să se implice în afacere
02/05/2022 LA 04:55
Fotbal
Mino Raiola nu și-a măsurat niciodată cuvintele! 5 declarații memorabile ale agentului decedat ieri
01/05/2022 LA 13:33