În vârstă de 39 de ani, Zlatan Ibrahimovic a fost testat pozitiv la testul pentru depistarea COVID-19 în luna spetembrie. Starul lui AC Milan s-a refăcut destul de repede, iar apoi a făcut o serie de campanii în care încuraja pe toată lumea să respecte regulile impuse de autorități pentru că nu toți sunt capabili să treacă prin boală așa cum a făcut-o el, în mod triumfător.
Totuși, la final de an, suedezul și-a deschis sufletul și a vorbit cât de dificil a fost să stea izolat de lume și cum a trecut prin perioada în care a luptat cu coronavirusul. Infectarea cu COVID-19 nu a fost singurul hop pe care Zlatan a trebuit să-l treacă făcând un efort considerabil, ci și perioada de convalescență, care i-a zdruncinat serios mentalul. Zlatan a petrecut în carantină mai mult de două săptămâni.

Zlatan Ibrahimovic, mărturii despre perioada în care a fost infectat cu coronavirus

Liga Campionilor UEFA
Guardiola, ironic la adresa lui Ibrahimovic, după golul marcat de Haaland contra lui Dortmund
15/09/2022 LA 05:43
Înainte de Crăciun, Zlatan Ibrahimovic a stat de vorbă cu jurnaliștii publicației italiene, "Corriere della Sera", cărora le-a povestit pe larg ce a pățit în perioada în care a fost infectat cu coronavirus: "La început am fost calm, am fost intrigat să vad cum este să ai COVID. A lovit o lume întreagă, a fost o tragedie, iar acum s-a intamplat să am și eu. Am așteptat acasă să văd ce se întâmplă.
Dureri de cap, dar nu foarte puternice, și aproape că mi-am pierdut gustul pentru un moment. Să stai degeaba e teribil. La un moment dat, ajunsesem să vorbesc cu casa și să le dau nume pereților. Devenise ceva mental. Te uiți la tine si ți le imaginezi pe toate", a mărturisit Zlatan, pentru sursa citată anterior.
Serie A
O legendă a Milanului i-a sugerat lui Ibrahimovic să se retragă! Răspunsul fabulos al suedezului
14/09/2022 LA 13:12
Fotbal
A început oficial perioada de mercato! Cele mai tari mutări care pot avea loc pe bani puțini
01/07/2022 LA 09:39