Zlatan Ibrahimovic și-a reziliat contractul cu Manchester United, clubul fiind de acord să-i dea drumul atacantului care a făcut doar șapte apariții în tricoul echipei în acest sezon.
Ibrahimovic a avut parte de un prim sezon bun în Anglia, însă o accidentare serioasă suferită anul trecut a pus capăt formei sale, iar revenirea sa la același nivel a întârziat să aibă loc. Suedezul a înscris 28 de goluri
„Manchester United confirmă că a ajuns la un acord pentru rezilierea contractului lui Zlatan Ibrahimovic,” se arată într-un comunicat de presă. „Toți cei de la club doresc să-i mulțumească lui Zlatan pentru contribuția adusă echipei de la sosirea sa și doresc să-i ureze succes în viitor.”
Fotbal
Rezumatul partidei Watford - Norwich, cu un gol de poveste al americanului Joshua Sargent
ACUM O ORĂ
Într-o postare pe Instagram, Ibrahimovic a scris: „Lucrurile grozave ajung la un sfârșit și este timpul să merg mai departe după două sezoane fantastice la Manchester United. Mulțumesc clubului, fanilor, echipei, antrenorului, staff-ului și tuturor celor care au luat parte alături de mine la acest capitol din cariera mea.”
Suedezul este așteptat să ia drumul mai multor veterani valoroși și să plece în MLS în viitorul apropiat. LA Galaxy este favorită pentru aducerea lui Ibrahimovic în campionatul nord-american.
Transmisiunile Premier League de pe Eurosport sunt sponsorizate de UPC Romania.
Premier League
Ce golgeter își aduce Manchester City și ce sumă a plătit pentru el?
ACUM 2 ORE
Fotbal
Gol în stilul lui Zlatan Ibrahimovic la Watford - Norwich City
ACUM 2 ORE