Tegnell spune că această partidă amicală în care a fost implicat Zlatan Ibrahimovic nu a respectat măsurile de distanțare socială.
Regulile sunt clare: Nu ar trebui să existe meciuri la nivel de seniori! Totul este foarte clar - Anders Tegnell, conform ziarului AftonBladet.
Premier League
Ibrahimovic și Ronaldo și-au "dat mâna". Cum a ajuns Manchester United "un club mic"
15/11/2022 LA 08:08

Ibrahimovic a marcat un gol în partida celor de la Hammarby

Federatia de Fotbal din Suedia a transmis, după criticile lui Tegnell, că meciurile școala la antrenamente nu ar mai trebui repetate.
Ne este dor de fotbal, dar trăim clipe dificile și nu este loc de interpretarea regulilor. Sper că toata lumea va înțelege - Hakan Sjostrand, secretarul general al federatiei.
În Suedia se joacă fotbal doar în ligile de juniori și cele inferioare din Stockholm.
De la Trent Alexander-Arnold la Wifried Zaha și de la Raheem Sterling la Andre Gomes, starurile din Premier League își reprezintă echipele în meciuri foarte interesante de FIFA. Acesta este E Premier League si va fi pe eurosport.ro începand de luni, ora 20:00.

E Premier League

Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Fotbal
Ibrahimovic îl laudă pe Haaland, dar îl sfătuiește să aibă grijă în relația cu Pep Guardiola
04/11/2022 LA 11:06
Fotbal
Ibrahimovic l-a criticat pe Mbappe pentru atitudinea arătată după ce a semnat prelungirea cu PSG
03/11/2022 LA 09:03