Starul de la AC Milan se află în izolare în Suedia pentru perioada pandemiei de coronavirus, însă el s-a antrenat în ultima perioadă cu Hammarby pentru a rămâne în formă. Ibrahimovic este unul dintre acționarii clubului suedez, ceea ce i-a adus probleme cu fanii celor de la Malmo, acolo unde și-a început cariera, fanii doborându-i statuia din orașul său natal.
Suedezul de 38 de ani nu pare însă interesat să își repare relația cu fanii lui Malmo după ce a marcat într-un amical televizat de vineri. Ibrahimovic a avut aprobarea celor de la Milan pentru a juca în acest meci, la care au participat jucători de la Hammarby, Bajans și IK Frej împărțiți în două echipe.
Antrenorul celor de la Hammarby, Jesper Jansson, a declarat că Ibrahimovic a fost ”impresionant”. Amicalul a fost o ocazie pentru Hammarby să ofere competitivitate pentru jucătorii care nu au altceva de făcut decât să se antreneze, fără meciuri oficiale. Ibrahimovic va rămâne în Suedia până la reluarea sezonului din Serie A.
Liga Campionilor UEFA
Suma uriașă de bani pe care a câștigat-o Real Madrid în acest sezon de Champions League
ACUM O ORĂ

Ibrahimovic a marcat un gol în partida celor de la Hammarby

Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Liga Campionilor UEFA
Cine sunt fotbaliștii cu cele mai multe trofee Champions League câștigate! Un singur jucător are 6
ACUM 2 ORE
Liga Campionilor UEFA
Carlo Ancelotti, extrem de fericit după finala Champions League: "Sunt omul recordurilor!"
ACUM 2 ORE