Starul de la AC Milan se află în izolare în Suedia pentru perioada pandemiei de coronavirus, însă el s-a antrenat în ultima perioadă cu Hammarby pentru a rămâne în formă. Ibrahimovic este unul dintre acționarii clubului suedez, ceea ce i-a adus probleme cu fanii celor de la Malmo, acolo unde și-a început cariera, fanii doborându-i statuia din orașul său natal.
Suedezul de 38 de ani nu pare însă interesat să își repare relația cu fanii lui Malmo după ce a marcat într-un amical televizat de vineri. Ibrahimovic a avut aprobarea celor de la Milan pentru a juca în acest meci, la care au participat jucători de la Hammarby, Bajans și IK Frej împărțiți în două echipe.
Antrenorul celor de la Hammarby, Jesper Jansson, a declarat că Ibrahimovic a fost ”impresionant”. Amicalul a fost o ocazie pentru Hammarby să ofere competitivitate pentru jucătorii care nu au altceva de făcut decât să se antreneze, fără meciuri oficiale. Ibrahimovic va rămâne în Suedia până la reluarea sezonului din Serie A.
Liga
"Impotenta Barcelona", doar egal la Cadiz. Decizia lui Laporta în privința lui Koeman
ACUM CÂTEVA SECUNDE

Ibrahimovic a marcat un gol în partida celor de la Hammarby

Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Fotbal
Dan Petrescu, explicații pentru eșecul din Cupa României: "Cei care fac tragerea să se gândească"
ACUM 8 ORE
Fotbal
CFR Cluj, OUT în "16-imile" Cupei României! CSU Craiova merge în optimi! Rezultatele zilei
ACUM 8 ORE