În vârstă de 39 de ani, Zlatan Ibrahimovic surprinde în continuare în Serie A cu nivelul de joc foarte ridicat. De altfel, starul suedez din echipa lui Pioli este pe locul 3 în topul marcatorilor din Serie A în acest sezon, cu 10 goluri înscrise. Singurii care îl întrec sunt Lukaku (Inter, 11 goluri) și Cristiano Ronaldo (Juventus, 12 goluri). Ibra a declarat de curând că ține mult la colegii de echipă și că face pe Moș Crăciun pentru cei "25 copii ai lui de la Milanello".
Atacantul din echipa lui Pioli spune că nu a cerut niciun cadou de Sărbători: "Moș Crăciun sunt eu, ofer daruri celor 27 de copii ai mei. 2 sunt în Suedia, 25 la Milanello. Am pierdut foarte puține meciuri anul ăsta, nu știu dacă datorită mie, dar sigur ceva am făcut și am adus. În ianuarie, eram pe 12 și deja ne îngropaseră, iar acum am ajuns în top. Dar eu nu privesc niciodată înapoi, este târziu".
Cupa Mondială FIFA
Giroud a devenit cel mai bun marcator din istoria Franței! Gol superb în optimile Cupei Mondiale
04/12/2022 LA 17:15

Zlatan Ibrahimovic, declarații savuroase de Sărbători: "Doar Maradona a fost mai bun ca mine"

Ibra nu se ferește de cuvinte și este conștient de posibilitățile pe care le are: "Am reușit prea multe magii, iar cea mai importantă este c-am făcut diferența în teren și-mi place. Multora li se pare imposibil pentru un tip de doi metri. Când eram copil, aveam în minte să devin cât mai complet, nu doar bun la dribling, la șut ori la lovitura de cap. Sunt complet și asta e magia mea. Eu sunt concentrare. Când eu fac ceva, trebuie să mă ajungi. În teren, sunt 200 la sută concentrat și pretind la fel de la coechipieri. După aceea, glumim.
La 13-14 ani am decis să devin numărul unu din lume, iar povestea asta am scris-o singur. Ronaldo, Il Fenomeno, a rămas idolul meu, însă doar Maradona a fost mai bun ca mine. Diego este cel mai mare din toate timpurile. Am câștigat la toate echipele unde am jucat, însă acum ar fi ceva special și nu mi-este teamă să visez. Victoria e drogul meu. Când sunt în teren, trebuie să câștig. Cu orice preț și mereu. Am un procentaj de 95 la sută al succeselor la meciurile de la antrenament. Sunt poate prea obsedat să înving. Iar bătaia mă face să mă simt viu, însă nu există cuvântul ură în lumea mea!".
Cupa Mondială FIFA
Cupa Mondială 2022 | Șansele Franței de a câștiga titlul mondial după accidentarea lui Benzema
20/11/2022 LA 07:39
Cupa Mondială FIFA
Benzema nu va juca la Cupa Mondială! Balonul de Aur 2022 a transmis un mesaj emoționant din Qatar
20/11/2022 LA 06:12