Atacantul suedez, Zlatan Ibrahimovic, o va părăsi pe AC Milan la finalul sezonului urmând să meargă la Hammarby, formația din țara sa natală la care este investitor.
Zlatan a revenit la Milan în luna ianuarie, însă n-a apucat să joace foarte mult înainte ca sezonul să fie suspendat. Pe perioada pandemiei, Zlatan s-a antrenat cu cei de la Hammarby înainte să se întoarcă în Italia.

Își încheie cariera "acasă"

Liga
Barcelona a pus ochii pe un atacant cu experiență în 3 dintre cele mai tari campionate din Europa
ACUM 12 ORE
Zlatan Ibrahimovic a schimbat des clubul după plecarea de la PSG, acolo unde a fost golgheterul all-time (înainte să fie depășit de Cavani). A jucat la Manchester United, pentru ca apoi să meargă în MLS la LA Galaxy.
În iarnă, a decis să se întoarcă la fostul său club, AC Milan. Corriere della Serra anunță însă că Zlatan le-a transmis celor de la Milan că nu va rămâne și în sezonul următor în Serie A.
Ajuns la 38 de ani, Zlatan a respins varianta prelungirii contractului cu Milan, club pentru care a marcat de 3 ori în 8 partide în acest an. Zlatan a decis să joace pe final de carieră la clubul la care deține 25% din acțiuni.
https://i.eurosport.com/2020/05/15/2819045.jpg
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Liga
Suarez a atins o bornă istorică! Doar Ronaldo și Ibrahimovic se pot lăuda cu o asemenea performanță
24/09/2021 LA 12:29
Premier League
Carragher nu crede în Ronaldo la United: "Creează tot atâtea probleme câte rezolvă"
17/09/2021 LA 12:31