Zlatan Ibrahimovic și-a schimbat favoritul în ceea ce privește răspunsul la întrebarea "care este cel mai valoros jucător al momentului?". Dacă până acum atacantul suedez rostea numele brazilianului Ronaldo, acum Kylian Mbappe a devenit preferatul lui Ibrahimovic. Suedezul le-a povestit italienilor de GQ de ce Mbappe este at\t de apreciat.
Face diferența. Are doar 19 ani și suntem deja în fața unui star. Să sperăm că va continua să muncească mult și să își păstreze dorința pe care o arată astăzi pe terenul de joc. Dacă fotbalul o să îl atragă, în următorii ani, o să crească și o să obțină multe lucruri
Ibravimovic i-a oferit și un sfat lui Mbappe
Ligue 1
PSG, neînvinsă în Ligue 1 de 11 etape! Mbappe a ratat șansa de a aduce victoria la Lyon
09/01/2022 LA 21:42
Este fundamental să își păstreze mintea limpede, lucru care uneori este imposibil de menținut
https://i.eurosport.com/2019/09/28/2685243.png

Mbappe în locul lui Ronaldo

Nu cu puțin timp în urmă, atacantul suedez în vârstă de 38 de ani spunea că cel mai bun jucător din lume a fost Ronaldo, brazilianul: "Când juca el ( Ronaldo Luís Nazário de Lima) toți voiam să îl copiem. Avea un stil elegant. Pe mine m-a determinat să mă uit la toate meciurile la televezior. Astăzi, nu văd prea multe".

Kylian Mbappe

Credit imagine: SID

Concluzia lui Zlatan a fost:
Mbappe este altceva față de toți ceilalți
Kylian Mbappe (20 de ani) a ajuns la PSG în vara anului 2017, sub formă de împrumut de la Monaco. După un an, atacantul francez a fost trransferat definitiv pe Parc des Princes, contra sumei de 145 de milioane de euro. În tricoul parizienilor, Mbappe a evoluat în 103 meciuri, în toate competițiile, a marcat de 73 de ori și a oferit 40 de pase de gol.
MLS
Insigne pleacă în MLS la doar 30 de ani pentru a scrie istorie! Salariul uriaș pe care îl va încasa
08/01/2022 LA 17:28
Liga
Președintele lui Real Madrid l-ar vrea pe Erling Haaland la Barcelona! Anunț incredibil din Spania
07/01/2022 LA 12:37