Zlatan Ibrahimovic și-a schimbat favoritul în ceea ce privește răspunsul la întrebarea "care este cel mai valoros jucător al momentului?". Dacă până acum atacantul suedez rostea numele brazilianului Ronaldo, acum Kylian Mbappe a devenit preferatul lui Ibrahimovic. Suedezul le-a povestit italienilor de GQ de ce Mbappe este at\t de apreciat.
Face diferența. Are doar 19 ani și suntem deja în fața unui star. Să sperăm că va continua să muncească mult și să își păstreze dorința pe care o arată astăzi pe terenul de joc. Dacă fotbalul o să îl atragă, în următorii ani, o să crească și o să obțină multe lucruri
Ibravimovic i-a oferit și un sfat lui Mbappe
Liga
Decizia de ultimă oră pe care Real Madrid a luat-o în cazul lui Mbappe! "Nu mai vorbim"
ACUM 2 ORE
Este fundamental să își păstreze mintea limpede, lucru care uneori este imposibil de menținut
https://i.eurosport.com/2019/09/28/2685243.png

Mbappe în locul lui Ronaldo

Nu cu puțin timp în urmă, atacantul suedez în vârstă de 38 de ani spunea că cel mai bun jucător din lume a fost Ronaldo, brazilianul: "Când juca el ( Ronaldo Luís Nazário de Lima) toți voiam să îl copiem. Avea un stil elegant. Pe mine m-a determinat să mă uit la toate meciurile la televezior. Astăzi, nu văd prea multe".

Kylian Mbappe

Credit imagine: SID

Concluzia lui Zlatan a fost:
Mbappe este altceva față de toți ceilalți
Kylian Mbappe (20 de ani) a ajuns la PSG în vara anului 2017, sub formă de împrumut de la Monaco. După un an, atacantul francez a fost trransferat definitiv pe Parc des Princes, contra sumei de 145 de milioane de euro. În tricoul parizienilor, Mbappe a evoluat în 103 meciuri, în toate competițiile, a marcat de 73 de ori și a oferit 40 de pase de gol.
Liga Campionilor UEFA
"Am crezut că este o glumă!" Ibrahimovic, surprins de colegii săi înainte de debutul în UCL
ACUM 6 ORE
Liga Campionilor UEFA
Messi, Neymar și Mbappe, luați peste picior de portarul lui Brugge! Mesaj pentru starurile lui PSG
IERI LA 13:12