Larisa Iordache nu a scăpat încă de problemele la gleznă cu care se confruntă din vară și care au determinat-o la începutul lunii august să se retragă din finala olimpică la bârnă.
Antrenorul gimnastei, Cristi Moldovan, a anunțat la jumătatea lunii noiembrie că sportiva este nevoită să treacă printr-o nouă intervenție chirurgicală, oferind detalii privind starea Larisei.
"Medicii au decis că trebuie să o opereze. După entorsa suferită la Jocurile Olimpice de la Tokyo, lucrurile nu au decurs deloc bine. Glezna a fost tot timpul umflată. Nici un tratament pe care Lari l-a făcut nu a dat semne de îmbunătățire.
Gimnastică artistică
De la campioană la campioană! Nadia Comăneci, mesaj special după retragerea Larisei Iordache
17/12/2021 LA 17:17
Așa că singura opțiune rămasă este operația. După această intervenție chirurgicală vom putea afla mai multe amănunte legate de perioada de recuperare și toate celelalte aspecte", a declarat Cristi Moldovan, în urmă cu două săptămâni.
Citește și:

Mesajul Larisei Iordache înainte de operație

Operația, cea de-a șaptea pe care este nevoită să o facă Larisa Iordache, este programată astăzi, la Viena. Înainte de a intra pe mâna chirurgilor, sportiva a postat un mesaj din camera de spital.
Gimnasta, care apare vizibil emoționată în fotografia publicată, s-a arătat optimistă la gândul că, în urma acestei intervenții, nu va mai avea probleme cu glezna, deși a recunoscut că este speriată de procesul de recuperare prin care va trebui să treacă.
"Cu una în plus sau cu una în minus cam tot aia e... Pentru mine azi este o zi destul de ciudată, sunt la Viena și urmează să intru în operație pentru a scăpa de durerea de la gleznă. A 7-a operație, nu-i chiar ușor, dar nu mă plâng!
Știu că ăsta este un pas foarte simplu în vindecarea gleznei mele, dar ce urmează mă sperie mai tare (cârje, recuperare, etc), dar măcar o să fiu stăpână pe piciorul meu și nu o să îmi mai creeze probleme", a scris Larisa Iordache pe contul său de Instagram.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Gimnastică artistică
Larisa Iordache și-a anunțat retragerea din activitate! Anunțul emoționant al marii campioane
16/12/2021 LA 19:46
Gimnastică artistică
Larisa Iordache, nevoită să se opereze! Anunțul îngrijorător al antrenorului gimnastei
19/11/2021 LA 08:41