În ciuda durerilor, Larisa Iordache a obținut o notă care ar putea s-o trimită în finala de la bârnă: 14,133. A fost a treia notă din concurs, doar Chenchen Guan și Xijing Tang fiind peste româncă. În mod normal, nota ar trebui să-i asigure româncei calificarea în finală.
Larisa Iordache nu a aterizat așa cum și-a propus și a suferit dureri teribile la picior, ea punându-și ulterior gheață la gleznă pentru a ameliora durerea. Cu toate acestea, Larisa a obținut un punctaj de 14.333, al treilea din concurs. Cel mai probabil, această notă îi va asigura Larisei calificarea în finala de la bârnă.

Jocurile Olimpice: Larisa Iordache, ca și calificată în finala la bârnă! Emoții mari la aterizare

Tokyo 2020
Tokyo 2020 | Gimnastică: Top 5 cele mai spectaculoase exerciții de la Tokyo
11/08/2021 LA 13:46

Diana Bulimar a oferit informații despre starea de sănătate a Larisei Iordache la Jocurile Olimpice

La câteva minute după ce a terminat execuția la bârnă, Larisa Iordache a plecat să primească îngirjiri medicale. Gimnasta a primit un apel de la colega ei, Diana Bulimar, căreia i-a spus că totul este în regulă. Astfel, avem motive în continuare să zâmbim, grație acestei vești extraordinare. Probabil că sperietura Larisei a fost mai mare decât căzătura în sine și am putea-o urmări în finala de la bârnă sperând la o medalie.
https://i.eurosport.com/2021/07/25/3180993.png
"Este binişor, este în regulă. Durerea este cam aceeaşi… adică durerea asta o are aproape continuu. A simţit că s-a întâmplat ceva acolo, că a pocnit ceva. Dar este în regulă!A mers bine, are probleme la gleznă, dar sperăm să se recupereze în următoarea săptămână, până la finală", a spus Diana Bulimar pentru AS.ro.
Larisa Iordache a decis să participe doar în competiția de la bârnă, aparatul ei favorit, la care speră să câștige o medalie. Decizia Larisei vine ca urmare a problemelor medicale care o frământă în continuare, iar anunțul a fost făcut prin intermediul Federației Române de Gimanstică.
Jocurile Olimpice de la Tokyo se desfășoară în perioada 23 iulie - 8 august, iar toate competițiile se văd pe Eurosport 1, Eurosport 1 HD, Eurosport 2, Eurosport 2 HD, Eurosport 4 K și pe Eurosport Player, cu acoperire integrală digital pe site-ul eurosport.ro și pe pagina de Facebook a Eurosport.
Tokyo 2020
Larisa Iordache a oferit noi detalii despre starea gleznei: “Sper din suflet să-mi revin uşor-uşor”
06/08/2021 LA 15:18
Tokyo 2020
Larisa Iordache și-a luat rămas bun de la Tokyo: "Plec de aici cu lacrimi în ochi!"
05/08/2021 LA 12:23