Larisa Iordache continuă să spere că se paote întoarce acasă de la Tokyo cu o medalie. Gimnasta română a avut o prestație apreciabilă la bârnă, obținând a 4-a notă din concurs, 14.333, calificându-se astfel în finala de la acest aparat.
Din nefericire, aterizarea din finalul exercițiului nu a fost cea mai strălucită, iar glezna ei a avut din nou de suferit. Larisa a suferit vizibil, dar a trecut peste durere, iar faptul că marea finală va fi abia peste o săptămână îi dă speranțe că se va recupera pentru a putea concura la capacitate maximă.

Jocurile Olimpice: Larisa Iordache, ca și calificată în finala la bârnă! Emoții mari la aterizare

Tokyo 2020
Tokyo 2020 | Gimnastică: Top 5 cele mai spectaculoase exerciții de la Tokyo
11/08/2021 LA 13:46

Larisa Iordache: "Eceva normal pentru mine să concurez cu dureri"

După evoluția din calificări, Larisa s-a arătat foarte mulțumită de ceea ce a realizat astăzi și a menționat că nu este nimic nou pentru ea să concureze sub povara durerilor.
"A fost emoționant, mă bucur că am putut să-mi stăpânesc emoțiile pentru că o astfel de competiție, de această anvergură este foarte importantă pentru mine. O dată la patru ani te duci la Jocurile Olimpice. Mă bucur că am ajuns aici, mă bucur că am putut să performez, în limita bunului simț și să pot să fac o bârnă pentru finală.
Până în finală mai am înca 8 zile în care să reglez ceea ce am greșit astăzi, micile greșeli avute. Vreau să fiu puternică, de asta am nevoie. Am fost puțin speriată deoarece nu am avut o pregătire exact așa cum mi-am dorit pentru Jocurile Olimpice, dar mă bucur că am putut să rămân psihic tare și să fiu aici.
Mă bucur că m-am intors, că pot avea din nou senzațiile plăcute pe care le aveam înainte. Acum sunt la cote maxime, nu se compara cu cele de dinainte. Sper să mă fac pe mine mândră de mine
Cred că e ceva normal pentru mine să concurez cu dureri. Am intrat cu dureri de gleznă. În finală sper din suflet să mă regăsesc pe bârnă ca și astazi", a declarat Larisa, citată de gsp.ro.
Jocurile Olimpice de la Tokyo se desfășoară în perioada 23 iulie - 8 august, iar toate competițiile se văd pe Eurosport 1, Eurosport 1 HD, Eurosport 2, Eurosport 2 HD, Eurosport 4 K și pe Eurosport Player, cu acoperire integrală digital pe site-ul eurosport.ro și pe pagina de Facebook a Eurosport.
Tokyo 2020
Larisa Iordache a oferit noi detalii despre starea gleznei: “Sper din suflet să-mi revin uşor-uşor”
06/08/2021 LA 15:18
Tokyo 2020
Larisa Iordache și-a luat rămas bun de la Tokyo: "Plec de aici cu lacrimi în ochi!"
05/08/2021 LA 12:23