Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Marian Drăgulescu a oferit primele declarații la sosirea în țară. Ce i-a transmis Larisei Iordache

Vlad Dumitrescu

Publicat 27/07/2021 la 12:29 GMT+3

Marian Drăgulescu a declarat la sosirea pe aeroportul din Otopeni că se va retrage după Campionatul Mondial din acest an.

Marian Drăgulescu

Credit imagine: Eurosport

Marian Drăgulescu a ratat sâmbătă calificarea în finala de la sărituri. Drept urmare, cum aceasta a fost singura probă la care a participat, gimnastul român a plecat de la Tokyo.
Drăgulescu a primit 13.466 la prima săritură și 14.533 la a doua, însă progresul nu a fost suficient pentru a aduce participarea în finală.
El va împlini 41 de ani în decembrie și plănuiește să se retragă după Campionatul Mondial din luna octombrie a acestui an.
„N-a fost să fie! Dacă stăteam la prima săritură eram în finală. Asta a fost. Dar să va uitați cu atenție că în finală de la sărituri sunt doi sau trei gimnaști care vor face săritură Drăgulescu. Măcar am lăsat ceva în gimnastică”, a declarat Drăgulescu pentru jurnaliștii aflați pe aeroport.
picture

Jocurile Olimpice: Săriturile executate de Marian Drăgulescu la Tokyo 2020

Jocurile Olimpice: Drăgulescu vrea să înrămeze numărul de concurs de la Tokyo

Drăgulescu a informat că a păstrat numărul de concurs de la Jocurile Olimpice. El vrea să îl înrămeze sau să îl ofere spre licitație pentru o cauză nobilă.
„Inițial am vrut să-l arunc, dar în cele din urmă l-am păstrat”, a afirmat el.
Drăgulescu a vorbit și despre Larisa Iordache: ”Își dorește enorm de mult o medalie. Îi doresc din suflet să o obțînă. A muncit mult pentru acest lucru”.
Competițiile de la Tokyo se desfășoară în perioada 21 iulie - 8 august, iar toate competițiile se vor vedea pe Eurosport 1, Eurosport 1 HD, Eurosport 2, Eurosport 2 HD, Eurosport 4 K și pe Eurosport Player, cu acoperire integrală digital pe site-ul eurosport.ro și pe pagina de Facebook a Eurosport. În fiecare zi, pe eurosport.ro vei putea găsi programul de la Jocurile Olimpice.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo