Marian Drăgulescu a ratat sâmbătă calificarea în finala de la sărituri. Drept urmare, cum aceasta a fost singura probă la care a participat, gimnastul român a plecat de la Tokyo.
Drăgulescu a primit 13.466 la prima săritură și 14.533 la a doua, însă progresul nu a fost suficient pentru a aduce participarea în finală.
El va împlini 41 de ani în decembrie și plănuiește să se retragă după Campionatul Mondial din luna octombrie a acestui an.
Tokyo 2020
Tokyo 2020 | Gimnastică: Top 5 cele mai spectaculoase exerciții de la Tokyo
11/08/2021 LA 13:46
„N-a fost să fie! Dacă stăteam la prima săritură eram în finală. Asta a fost. Dar să va uitați cu atenție că în finală de la sărituri sunt doi sau trei gimnaști care vor face săritură Drăgulescu. Măcar am lăsat ceva în gimnastică”, a declarat Drăgulescu pentru jurnaliștii aflați pe aeroport.

Jocurile Olimpice: Săriturile executate de Marian Drăgulescu la Tokyo 2020

Jocurile Olimpice: Drăgulescu vrea să înrămeze numărul de concurs de la Tokyo

Drăgulescu a informat că a păstrat numărul de concurs de la Jocurile Olimpice. El vrea să îl înrămeze sau să îl ofere spre licitație pentru o cauză nobilă.
„Inițial am vrut să-l arunc, dar în cele din urmă l-am păstrat”, a afirmat el.
Drăgulescu a vorbit și despre Larisa Iordache: ”Își dorește enorm de mult o medalie. Îi doresc din suflet să o obțînă. A muncit mult pentru acest lucru”.
Competițiile de la Tokyo se desfășoară în perioada 21 iulie - 8 august, iar toate competițiile se vor vedea pe Eurosport 1, Eurosport 1 HD, Eurosport 2, Eurosport 2 HD, Eurosport 4 K și pe Eurosport Player, cu acoperire integrală digital pe site-ul eurosport.ro și pe pagina de Facebook a Eurosport. În fiecare zi, pe eurosport.ro vei putea găsi programul de la Jocurile Olimpice.
Tokyo 2020
Larisa Iordache a oferit noi detalii despre starea gleznei: “Sper din suflet să-mi revin uşor-uşor”
06/08/2021 LA 15:18
Tokyo 2020
Larisa Iordache și-a luat rămas bun de la Tokyo: "Plec de aici cu lacrimi în ochi!"
05/08/2021 LA 12:23