Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Mesajul Sandrei Izbașa pentru Larisa Iordache și Maria Holbură înainte de Jocurile Olimpice

Andrei Bobeica

Actualizat 16/07/2021 la 10:50 GMT+3

Sandra Izbașa a avut un mesaj special pentru Larisa Iordache și Maria Holbură înainte de Jocurile Olimpice.

Romania's Sandra Izbasa celebrates winning Olympic vault gold

Credit imagine: AFP

Sandra Izbașa e ultima gimnastă care a cucerit aurul pentru România la Jocurile Olimpice și a ținut să le încurajeze pe Larisa Iordache și Maria Holbură înainte de debutul la Olimpiada de la Tokyo.

Sandra Izbașa, mesaj pentru Larisa Iordache și Maria Holbură

Campioană olimpică la Beijing și Londra, Sandra Izbașa a arătat medaliile câștigate pentru Muzeul Sportului, confrom AS.ro și a avut un mesaj pentru Larisa Iordache și Maria Holbură.
"Acestea sunt medaliile de bronz câştigate pe echipe şi medaliile de aur de la individual, la două aparate diferite… aceasta este de la sol şi aceasta este cu săritura.", a spus Sandra Izbașa pentru sursa citată.
Despre cum s-a apucat de gimanstică
"Îmi era şi dor, fiind singurul copil la parinţi, îmi era foarte dor de ei. Atunci când eram mică, mă jucam pe bara de bătut covoare şi îmi imaginam cum ar fi evoluţia mea într-un sport de mare performanţă.
Acesta era visul meu, să ajung cea mai bună din lume.", a adăugat Sandra.
Mesajul pentru Iordache și Holbură
"O să le susţin pe Larisa şi pe Maria şi o să-mi doresc pentru ele să facă exerciţiile lor perfecte", a mai spus fosta campioană olimpică.
Jocurile Olimpice de la Tokyo în perioada 23 iulie - 8 august, iar toate competițiile se vor vedea pe Eurosport 1, Eurosport 1 HD, Eurosport 2, Eurosport 2 HD, Eurosport 4 K și pe Eurosport Player, cu acoperire integrală digital pe site-ul eurosport.ro și pe pagina de Facebook a Eurosport.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo