Simone Biles și celelalte șase atlete ale echipei americane de gimnastică artistică au părăsit marți Satul Olimpic din Tokyo pentru a sta la un hotel din apropiere. Această decizie a venit la doar o zi după ce a devenit cunoscut faptul că una dintre gimnastele alternative, Kara Eaker, a fost depistată pozitiv cu coronavirus.
Jocurile Olimpice încep de miercuri, 21 iulie, în direct pe Eurosport, cu partidele din competiţia de fotbal. Programul transmisiunilor este aici.
Hotărârea a fost luată de comun acord de Federația de Gimnastică a SUA, de atlete și de antrenorii sportivelor. Echipa de gimnastică a SUA a transmis că intenția inițială a fost întotdeauna să-și găzduiască sportivii într-un hotel. Cu toate acestea, cele șase gimnaste selectate pentru a concura la Tokyo au intrat luni în Satul Olimpic și și-au făcut fotografii în locații cunoscute, însă șederea lor acolo nu a durat prea mult timp.
Tokyo 2020
Tokyo 2020 | Gimnastică: Top 5 cele mai spectaculoase exerciții de la Tokyo
11/08/2021 LA 13:46

Alertă în echipa SUA la Jocurile Olimpice! Simone Biles a părăsit Satul Olimpic

Gimnasta americană Kara Eaker, în vârstă de 18 ani, a fost depistată pozitiv cu COVID-19 în timpul cantonamentului de pregătire pe care lotul Statelor Unite îl efectuează în Japonia, înaintea startului Jocurilor Olimpice de la Tokyo, a confirmat tatăl sportivei, citat de presa americană.
Eaker, rezervă în selecţionata americană, din care face parte şi superstarul Simone Biles, a fost plasată în izolare, alături de un alt membru al echipei, după cum a anunţat luni un responsabil al oraşului Inzai, la est de Tokyo, în care se pregăteşte echipa SUA. Tatăl gimnastei a declarat pentru postul de televiziune CNN că fiica sa este asimptomatică şi complet vaccinată.
Jocurile Olimpice încep pentru noi, românii, încă de pe 22 iulie. Naționala lui Rădoi își începe aventura la Tokyo mâine. România - Honduras este pe 22 iulie, de la ora 14:00, pe Eurosport 2!
https://i.eurosport.com/2021/07/15/3173912.jpg
Jocurile Olimpice de la Tokyo se vor desfășura în perioada 23 iulie - 8 august, iar toate competițiile se vor vedea pe Eurosport 1, Eurosport 1 HD, Eurosport 2, Eurosport 2 HD, Eurosport 4 K și pe Eurosport Player, cu acoperire integrală digital pe site-ul eurosport.ro și pe pagina de Facebook a Eurosport.
Tokyo 2020
Larisa Iordache a oferit noi detalii despre starea gleznei: “Sper din suflet să-mi revin uşor-uşor”
06/08/2021 LA 15:18
Tokyo 2020
Larisa Iordache și-a luat rămas bun de la Tokyo: "Plec de aici cu lacrimi în ochi!"
05/08/2021 LA 12:23