Gimnasta obținea rezultatul remarcabil în cadrul Olimpiadei din Londra, din urmă cu zece ani. Izbașa a reușit atunci o prestație extraordinară la sărituri și a obținut mult râvnita medalie, contribuind de asemenea la locul al treilea pe care s-a clasat echipa feminină de gimnastică a României.
În ziua în care a trecut un deceniu de la ultimul aur obținut de români la gimnastică, Sandra Izbașa a postat pe pagina sa oficială un videoclip cu prestația sa din Londra, dar și un mesaj.
1
Gimnastică
Campioanele României la gimnastică s-au reunit! Mariana Bitang împlinește azi 60 de ani: "Vă iubim"
03/08/2022 LA 13:40
"Astăzi se împlinesc 10 ani de la momentul în care am adus ultima medalie olimpică de aur pentru gimnastica românească! Sunt mândră pentru că am reușit să îmi reprezint țara de pe cea mai înaltă treaptă a podiumului olimpic", a scris fosta gimnastă.
Citește și:

Izbașa, o figură importantă din gimnastica României

Sandra Izbașa este o gimnastă care a reprezentat țara noastră cu mândrie, obținând numeroase medalii în numele României. Fosta gimnastă a mai obținut un aur la Jocurile Olimpice, în cadrul Olimpiadei de la Beijing din 2008, unde s-a clasat pe prima treaptă a podiumului la sol.
La Campionatele Mondiale, Izbașa a cucerit alte două medalii, ambele la Aarhaus în 2006. În Danemarca, românca a obținut un argint la bârnă și bronzul la individual compus. La Europene, gimnasta din București a obținut nouă medalii în total: cinci de aur, trei de argint și una de bronz.
Peste doi ani va avea loc o nouă ediție a Jocurilor Olimpice, la Paris. Eurosport și Eurosport Player vor aduce în casele telespectatorilor toate competițiile Olimpiadei din 2024.
Gimnastică
46 de ani de la primul 10 din gimnastică, de când Nadia Comăneci a devenit "Zeița Perfecțiunii"
18/07/2022 LA 16:51
Gimnastică
Cătălina Ponor a intrat în International Gymnastics Hall of Fame
06/06/2022 LA 12:41