Nadia Comăneci a fost prezentă la sala care îi poartă numele, GymNadia, de la pationarul Țiriac din Otopeni. GymNadia este un proiect în urma căruia copii mici sunt inițiați în gimnastică și educație fizică.
"Regina de la Montreal" a petrecut minute bune alături de copiii prezenți la sală înainte de a acorda un interviu pentru reprezentanții media prezenți la eveniment. GymNadia a împlinit 2 ani de la lansarea proiectului.
Nadia a vorbit apoi despre copiii care visează să ajungă la Jocurile Olimpice în probele de gimnastică, despre riscul ca ediția de la Tokio să fie anulată din cauza coronavirus, dar și despre șansele Simonei Halep de a câștiga din nou la Roland Garros.
Tokyo 2020
A spus STOP! Sportiva care a decis să renunțe la gimnastică după Jocurile Olimpice de la Tokyo
11/08/2021 LA 06:20
Ei (japonezii) spun că nu va fi amânată, au cheltuit foarte mulți bani. Dar nu știm, de la o zi la alta se poate schimba. La Rio a fost Zika, acum e Coronavirus, să vedem. Să sperăm că trece
Simona a câștigat deja mai mult decât avea pe listă. Wimbledon n-a fost pe listă pentru ea, deci a fost un succes extraordinar. Nu cred că are nevoie de nicio presiune din partea nimănui, ea a făcut deja mai mult decât trebuia pentru toată lumea

Nadia Comăneci, alături de copiii care fac primii pași în gimnastică

Gimnastică
Jocurile Olimpice: Sunisa Lee a câştigat aurul la individual compus
29/07/2021 LA 13:05
Tokyo 2020
Gimnastică - Tokyo 2020 - Rezumate de la Olimpiadă
26/07/2021 LA 19:18