Nadia Comăneci, una dintre cele mai mari gimnaste din istorie, a mărturisit în pragul sărbătorilor de iarnă că pandemia de coronavirus i-a dat mari bătăi de cap și din acest motiv nu a mai călătorit din luna martie, de când pandemia de coronavirus a izbucnit la nivel global. Supranumită "Zeița de la Montreal", Nadia Comăneci nu și-a mai făcut apariția la evenimente de la care în anii precedenți era nelipsită.
Stabilită în Oklahoma, Nadia Comăneci a decis să ia o pauză de la aparițiile publice în momentul în care Statele Unite ale Americii au fost puternic lovite de pandemia de coronavirus. Și în prezent, America este foarte afectată de numărul uriaș de cazuri înregistrat în fiecare zi.

Nadia Comăneci, în autoizolare din luna martie

Tokyo 2020
A spus STOP! Sportiva care a decis să renunțe la gimnastică după Jocurile Olimpice de la Tokyo
11/08/2021 LA 06:20
Situația pandemică din întreaga lume a determinat-o pe Nadia Comăneci să ia decizia de a nu depăși granițele statului Oklahoma. "N-am mai ieșit din bârlog cu pandemia asta din martie, n-am mai călătorit nici măcar local pentru că este un risc care nu e necesar în momentul de față. Dar să sperăm că ne vine rândul la vaccin și se mai deschid portițele de siguranță. Sunt în Oklahoma acum, normal că o să mă vaccinez", a declarat Nadia Comăneci, pentru Digi Sport.
Marea noastră gimnastă a avut și un mesaj pentru români, în pragul sărbătorilor de iarnă: "Pot să spun că a fost un an acest an extrem de dificil pentru țara noastră și pentru întreaga planetă în acest an pandemic. Să sperăm că această victorie a sportului care a revenit pe hartă în momentul de față aduce o bucurie și un zâmbet, o speranță că anul 2021 va fi mult mai bun decât acesta", a mai spus Nadia Comăneci, pentru aceeași sursă.
Gimnastică
Jocurile Olimpice: Sunisa Lee a câştigat aurul la individual compus
29/07/2021 LA 13:05
Tokyo 2020
Gimnastică - Tokyo 2020 - Rezumate de la Olimpiadă
26/07/2021 LA 19:18