Neregulile și piedicile din gimnastica din România au determinat-o pe Camelia Voinea, fosta mare gimnastă a României, să ia o decizie drastică. Ea a transmis pe rețelele de socializare că vrea, împreună cu fiica ei, să plece definitiv din țară, și a cerut chiar recomandări și oferte în străinătate.
Sabrina, fiica ei, este o gimnastă foarte bună, care promite mult, iar mama sa Camelia ar fi nemulțumită că nu i se dă voie să-și antreneze fiica. Fosta gimnastă medaliată cu argint la sol în 1998, la Jocurile Olimpice de la Seul, nu-și dorește să lase pe altcineva să o antreneze pe Sabrina și a decis astfel să plece definitiv din România, fiind mâhnită de metehnele sportului românesc, potrivit Prosport.

Pierdere uriașă pentru România! Camelia Voinea și Sabrina, fiica ei, vor să plece definitiv din țară

Tokyo 2020
A spus STOP! Sportiva care a decis să renunțe la gimnastică după Jocurile Olimpice de la Tokyo
11/08/2021 LA 06:20
"Caut ofertă în străinătate pentru mine și Sabrina. Dacă până acum le-am declinat acum sunt hotărâtă să le accept. Motivația acestei decizii o voi explica intr o conferință de presă. Detalii vă rog în privat. Vă mulțumesc", a postat Camelia Voinea pe contul personal de Facebook. În timp ce unii au felicitat-o pentru inițiativă și i-au făcut tot felul de recomandări, alții au sfătuit-o să se mai gândească.
Sabrina, fetița Cameliei, este, potrivit aceleiași surse, componentă a programului "Țară, țară, vrem campioane!", având un talent aparte. Sabrina este multiplă campioană națională, iar anul trecut a început să participe la competițiile din străinătate făcând furori.Ea a debutat anul trecut în aprilie, la Memorialul "Elek Matolay" din Ungaria, unde a cucerit trei medalii de aur, la individual compus, la sărituri și la sol, iar la sărituri s-a calificat în finală cu cel mai mare punctaj. În noiembrie, Sabrina a concurat la Cupa Elveției Under 13, clasându-se pe locul 1 cu echipa României.
Gimnastică
Jocurile Olimpice: Sunisa Lee a câştigat aurul la individual compus
29/07/2021 LA 13:05
Tokyo 2020
Gimnastică - Tokyo 2020 - Rezumate de la Olimpiadă
26/07/2021 LA 19:18