Svetlana Khorkina, dublă campioană olimpică la gimnastică artistică, a declarat că amânarea Jocurilor Olimpice de la Tokio reprezintă o "pedeapsă din partea lui Dumnezeu" pentru faptul că Rusia a fost persecutată!
Khorkina a făcut referire în declarația citată de Marca la suspendarea de 4 ani primită de către atleții din Rusia de la Agenția Mondială Anti-Doping (WADA). În 2019, WADA a decis ca lotul Rusiei să nu poată participa la Jocurile Olimpice de la Tokio iar echipa de fotbal la Mondialul din Qatar.
Din punctul meu de vedere, totul s-a întâmplat pentru că Rusia, inclusiv atleții noștri, nu trebuiau supărați. Nu este o coincidență că imnul nostru vorbește despre faptul că Dumnezeu ne protejează pământurile. În opinia mea e o pedeapsă divină | Svetlana Khorkina
Gimnastică
Nadia Comăneci, asaltată cu mesaje de felicitare în ziua în care împlinește 60 de ani
12/11/2021 LA 13:24
Khorkina, cea care face parte din partidul de la Kremlin, Rusia Unită, a admis că s-a bucurat de decizia Comitetului Olimpic Internațional de a amâna Jocurile Olimpice pentru că oferă mai mult timp Rusiei să atace decizia WADA la TAS iar atleții Rusiei să poată să participe la marea competiție.
Nu este prima dată când Khorkina sugerează că suspendarea primită de Rusia din partea WADA este o consecință a campaniei politice din vest pentru a restricționa Rusia. Khorkina, 41 de ani, a obținut în carieră multe medalii de aur la Campionatele Mondiale și cele Europene, precum și medalii de aur la Atlanta 1996 și Sydney 2000.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Tokyo 2020
A spus STOP! Sportiva care a decis să renunțe la gimnastică după Jocurile Olimpice de la Tokyo
11/08/2021 LA 06:20
Gimnastică
Jocurile Olimpice: Sunisa Lee a câştigat aurul la individual compus
29/07/2021 LA 13:05