Tiger Woods este unul dintre sportivii legendari ai planetei, însă acest eveniment reprezintă o premieră chiar și pentru el. Astfel, americanul participă în aceste zile la PNC Championship, un turneu unde jucătorii de golf participă alături de copiii lor.
”A trebuit să renunț la unul dintre băieții mei de mingi pentru că voia și el un băiat de mingi la fel ca tatăl său, așa că i-am dat una dintre rezerve. Apoi m-a văzut cum îmi strâng singur mingile la Quail Hallow și m-a întrebat dacă îmi vreau băiatul de mingi înapoi”, a povestit Tiger Woods înainte de turneu.
”Nu pot sa exprim emotia pe care o am sa pot juca alaturi de Charlie primul nostru turneu oficial impreuna. A fost minunat sa-l vad progresand ca jucator de golf junior si va fi uimitor sa jucam impreuna ca echipa la PNC Championships", a adăugat el.
Olympic Games
Golf Women's Individual Stroke Play Round 3 - Tokyo 2020 - Rezumate de la Olimpiadă
06/08/2021 LA 08:21

Tiger și Charlie Woods se află la conducere după prima rundă a turneului

Tiger Woods și Charlie Woods au un avans de patru lovituri după prima rundă a turneului de două zile din Florida. Echipa lui Tiger a început runda pe locul șase, Charlie Woods fiind cel mai tânăr participat din istoria de 25 de ani a turneului.
Începând cu 2021, pe Eurosport, noua casă a golfului din România, veți putea urmări cele mai importante turnee din lumea golfului.
Olympic Games
Golf - Tokyo 2020 - Rezumate de la Olimpiadă
01/08/2021 LA 12:13
Olympic Games
Unde e mingea? Viralul zilei la Tokyo vine din competiția de golf
31/07/2021 LA 05:52