UPDATE | Potrivit ESPN, Tiger Woods era conștient în momentul în care echipa de descarcerare a sosit la locul accidentului și a putut comunica cu membrii ei. Operațiile suferite au avut în vedere problemele de la membrele inferioare.
În urma accidentului, marele jucător de golf a suferit o fractură compusă a piciorului, iar una dintre glezne a fost făcută praf. Rănile nu i-au pus în niciun moment viața în pericol, dar un rol esențial pentru acest lucru l-au avut airbagurile.
"Pot spune că domnul Woods a fost extrem de norocos să scape cu viață din acest accident", a explicat ofițerul Carlos Gonzalez, primul sosit la locul accidentului. Acesta a precizat că acea zonă e una în care se întâmplă des accidente, din cauza nerespectării vitezei. Limita e de 45 mile/oră, dar șoferii imprudenți gonesc de multe ori cu peste 80 mile/h.
Olympic Games
Golf Women's Individual Stroke Play Round 3 - Tokyo 2020 - Rezumate de la Olimpiadă
06/08/2021 LA 08:21
UPDATE | Mark Steinberg, agentul lui Tiger Woods, a oferit ultimele detalii despre starea jucătorului de golf.
Potrivit reprezentantului său, Woods a intrat în operație după ce a suferit mai multe răni la picioare în timpul accidentului:
"Tiger Woods a fost implicat într-un accident cu o singură mașină în această dimineață în California și a suferit mai multe răni la picioare. Acum se află în operație. Vă mulțumim pentru confidențialitate și sprijin", a anunțat Mark Steinberg.
Potrivit surselor oficiale contactate de CBS, "rănile suferite de Tiger Woods nu îi vor pune viața în pericol".

Tiger Woods, implicat într-un accident grav de mașină! Legendarul jucător de golf a fost transportat de urgență la spital

Tiger Woods trece prin momente teribile. Marele jucător de golf a fost implicat într-un accident grav de mașină în Los Angeles, astăzi, în jurul orei 7 dimineața (ora locală din California).
Sportivul a fost găsit în autoturismul său, răsturnat și extrem de avariat, pe marginea drumului. Echipajul de intervenție a avut nevoie de echipament special de descarcerare pentru a-l scoate din mașină.
Potrivit autorităților din L.A., Woods a suferit mai multe răni, în urma cărora a fost transportat de urgență la spital.
Momentan, cauzele accidentului sunt neclare, iar poliția investighează incidentul.
Olympic Games
Golf - Tokyo 2020 - Rezumate de la Olimpiadă
01/08/2021 LA 12:13
Olympic Games
Unde e mingea? Viralul zilei la Tokyo vine din competiția de golf
31/07/2021 LA 05:52